Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hány naponta mossa a haját...

Hány naponta mossa a haját az, akinek a derekáig ér vagy tovább?

Figyelt kérdés
Nekem a derekam alá érő hajam van, és heti 1x mosom, de nekem alapjáraton száraz a hajam egy kicsit, meg ez az idő rá is tesz egy lapáttal. Meg érdekelne, hogy az ilyen hosszú hajuak hogy ápolják a hajukat. A válaszokat előre is köszönöm. Kellemes ünnepeket mindenkinek!=)
2008. dec. 22. 17:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

Én hetente 3x 4x mostam. Sampom, pakolás végeire balzsam. És minden második hónapban vágattam belőle egy picit. Így mindig egészséges volt a vége is.

Mindenképpen vágasd le a töredezett részt, mert csak gubancolódik, jobban fog hullani, jobban fog töredezni a végén tényleg többet kell belőle vágni mint így. És nem mellékesen... az egészséges haj sokkal jobban nő.

2008. dec. 23. 07:47
 12/15 anonim válasza:
42%
én is 3-4x mosom azért mert nagyon egyenes 1 hajam van..és balzsamot nem is merek tenni me jobban zsirosodik
2008. dec. 23. 10:58
 13/15 anonim ***** válasza:
7%

Nem tudom,hogy miért kell lepontozni azokat,akik azt írták,hogy hetente 3×-4× mosnak hajat.Szerintem a heti 1× az már igencsak durva...nem tudom hány éves vagy,de én 16 évesen a hátközépig érő hajamat kb.heti 4× mosom,mert pl. edzéstől beizzad,koszos lesz,a hajtöveim mosás után két nappal már zsírosodnak.És nem arról van szó,hogy nehezen kezelhető a hajam.Nivea sampont és Golf balzsamot használok,és annak ellenére,hogy négyszer mosok hajat,nagyon szép,és nagyon sokan dícsérik.2 év vágás nélkül pedig nemhogy jót tesz,hanem árt.Legalább félévenként elkellene menned vágatni a végéből kicsit,mert töredezni fog,és száraz lesz.

Le lehet pontozni,saját egyéni véleménynyílvánítás és válasz volt.:D

2008. dec. 23. 11:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne mossatok 2 hónapig hajat ésakkor majd szép lesz :D Miért ez a kérdés,hogyha a kritikát és a véleményt leírja az ember?Tudtommal ez volt a kérdés,hogy ki hogyan kezeli a haját,és aki leírja,az le van pontozva...:S
2008. dec. 23. 23:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Utolsó hozzászóló: Te leírtad, mások viszont pontokban fejezik ki a véleményüket. Nem azzal van baj, hogy leírod a magadét, hanem, hogy a stílusoddal bántani próbálod azokat, akik viszont bőven elégedettek heti 1-2 hajmosással.

Mint nagyon sokan...

A gyakoribb hajmosással egyébként a fejbőröd "zsírköpenyét" teszed tönkre, ledörzsölöd, lemosod... Így ezt a bőr állandóan pótolni kényszerül, magyarul szinte azonnal zsíros lesz a fejbőröd. Kész is az ördögi kör. Másrészről a balzsamok is csak vegyi anyagok, mint a shamponok. Napi használattal tönkre teszed a hajad. Akkor is, ha a tönkretétel tüneteit csillogósra álcázza a balzsamod...

2009. jan. 20. 03:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!