Hány naponta mossa a haját az, akinek a derekáig ér vagy tovább?
Figyelt kérdés
Nekem a derekam alá érő hajam van, és heti 1x mosom, de nekem alapjáraton száraz a hajam egy kicsit, meg ez az idő rá is tesz egy lapáttal. Meg érdekelne, hogy az ilyen hosszú hajuak hogy ápolják a hajukat. A válaszokat előre is köszönöm. Kellemes ünnepeket mindenkinek!=)2008. dec. 22. 17:45
1/15 anonim válasza:
Nekem csak hátközép alá ér, én is hetente mosom. Egy mosás alatt 2féle pakolás, az egyik egy hosszú hatóidős, a másik pedig egy "egyperces". Majd a végekre balzsam. És néha bekenem hajvégápoló olajjal. Bár én vasalom, festem.
2/15 A kérdező kommentje:
Én nem vasalom, nem is festem, van benne egy kis fokozat, és azért növesztem mert azt szeretném, ha lenőne a tépett rész, és egyenletes, derékig érő hajat szeretnék. Szóval ha lenőtt, akkor a tépett részt levágjuk. Már több mint két éve növesztem, nem volt azóta egy centi sem vágva belőle. Kicsit töredezik a vége, de nem akarom levágatni, mert mint mondottam növesztem. Van rá esély, hogy lenő a tépett rész teljesen?
2008. dec. 22. 18:04
3/15 anonim válasza:
Én 1-2x hetente, igény szerint mostam. Sampon után balzsam. Ennyi
4/15 anonim válasza:
Igaz hogy nekem hátközépig ér de én így ápolom a hajam:
heti 2x mosok hajat,ha töredezik akk a végére balzsam(de én nem használok),havonta kb 5 centit vágok és ahogy az előző válaszolók írták hajpakolás.
5/15 anonim válasza:
Nem ér pont derékig, de hátközépnél lejjebb; hetente vagy kéthetente és balszam. Havonta a hajvégekből keveset és befonva hordom, másképp százfele áll a hullám miatt.
Jah, és férfi vagyok :D
6/15 anonim válasza:
7/15 anonim válasza:
Szerintem a toredezett reszt mindenkeppen vagasd le, egyaltalan ne sajnald. Az nem no, csak jobban toredezik, es nem is szep. Ha elmesz a fodraszhoz, megmondja neked, hogy pontosan mennyit ajanl, hogy egeszseges legyen a hajveg is. Ha nem vagatod le, meg tobbet kell majd a vegen vagatni, amikor mar nagyon torni fog!!! 2 ev vagatasf nelkul mar tul hosszu ido!!
8/15 anonim válasza:
Hát, azért elég durva a hetente 1-2 hajmosás, főleg ilyen hosszú hajaknál. Nekem hátközépig ér, de én minden nap megmosom, mert másként nem tudnám elviselni, hogy a fejemen van...
9/15 anonim válasza:
nekem rohadt hosszú a hajam, és minden nap mosom. nem szárítom meg utána, mert akkor nem lesz szép. hanem megmosom 7kor, 8kor és 10re meg szokott száradni.
10/15 anonim válasza:
nekem a derekamig ér a hajam és én is hetente mosom, és évente járok fodrászhoz...de nagyon szép hajam van és nincs vele semmi gondom...Szerencsés vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!