Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rövid vagy hosszú haj nőknek,...

Rövid vagy hosszú haj nőknek, mit gondoltok igazából?

Figyelt kérdés
Volt már több kérdés a "hosszú vagy rövid haj" témában. De kíváncsi lennék egy általános képre, hogy őszintén, anonim módon ki hogy van ezzel. Férfiak válaszoljanak, nők frizurájával kapcsolatban!

2022. szept. 13. 13:03
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim válasza:
69%
Meztelen csajokat nézve zavar a vállig érőnél hosszabb haj, mert már takarhat lényeges részeket, pl meztelen hát, pucér cickók... :-)
2023. aug. 2. 20:32
 32/51 anonim ***** válasza:
62%

30# me-e-e-e!

Úgy kell azt! Nehogy már saját egyéniséged legyen. Idomodni kell a férfi ideáljához! Különben labdába nem rughatnál. Érthető!

2023. aug. 3. 12:37
 33/51 anonim ***** válasza:
81%

Egy nőnek a hosszú lobonc a leggyonyorubb, persze az ritkább mert nem mindenkinek tud megnőni. Csíra rövid haj elég a férfiaknak. Hiszen elég ha őket látjuk, akkor mi a pláne egy ugyanolyan hajú nőbe mint 1 hapiba.

Nem hiába a férfiak, mint én is odavannak a gyönyörű hosszú hajú nőkért.

2023. aug. 3. 12:41
 34/51 anonim ***** válasza:
56%
#33 ha nem hosszú de legalább legyen meg egy bizonyos hosszúság tisztelet kivételnek akinek betegség miatt hullott ki de na hogy már le legyen szólva az akinek csak vállig vagy hàtközèpig ér a haja nekem pl nem tud megnőni szépen mert a vége mindig le törik és le lapul a fejemen ezért néha le kell vágni és legtöbbször a vállamig ér csak
2023. aug. 3. 13:41
 35/51 anonim ***** válasza:
62%
#34 vállig erő is szép. Én a nagyon rovidekre írtam és persze nem a betegekre, őket sajnálom. Hanem azokra akik szándékosan csak extra rövid hajat hordanak, férfiasat vagy ilyen banya friszkót. Pláne ha a pasi kedvéért...
2023. aug. 3. 14:01
 36/51 anonim ***** válasza:
Rövid... jó rövid. De senki nem meri olyan nekem tetsző nagyon rövidre levágatni. Megértettem és elfogadtam.
2023. aug. 27. 01:55
 37/51 NTBS ***** válasza:

Én nem a haját nézem.

Az arca, testalkata sokkal lényegesebb.

2023. szept. 3. 10:14
 38/51 anonim ***** válasza:
53%
Csakis hosszú.
2023. szept. 3. 10:58
 39/51 anonim válasza:
Szerintem a legszexibb, amikor vállig ér a haja. Annál rövidebb már nem annyira jön be.
2023. szept. 4. 15:39
 40/51 anonim ***** válasza:
100%
A nagyon rövid haj jön be a lányoknál. A barátnőmnek fél centis a haja, amit én nyírok neki 3-4 naponta. Előtte állig érő bubi haja volt.
2023. szept. 11. 21:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!