Férfiak, nektek a rövidhajú vagy a hosszúhajú nők tetszenek jobban?
Figyelt kérdés
2021. dec. 2. 13:43
A kérdező szavazást indított:
rövidhajú
hosszúhajú
43 szavazat
1/12 anonim válasza:
hozzáteszem: ha nő lennék, valószínűleg nem büntetném magam hosszú hajjal - de ennek ellenére jobban tetszik a hosszú haj.
5/12 anonim válasza:
Neharagudj hogy nőként válayzolok de én azt vettem észre hogy ezt így nem lehet megmondani.
Én tipikusan az a fajta nő vagyok akinek unalmasak a monoton dolgok.
Épp ezért kb 2 hetente más frizurám van.
2 éve még a popsimig ért a hajam. Aztán egyre rövidebbre vágattam. Most jelenleg egy ilyen feltupírozott pixie hajam van.
Azt vettem észre hogy a hosszú és a rövid hajammal is sok férfi érdeklődik utánam.
Egy nőt nem csak a haj tesz
6/12 jpeter1 válasza:
A párom hosszú hajú. A bokááig ér,nekem az tetszik.
7/12 anonim válasza:
Számomra csak is a hosszú jön be. Minimum mellig érő legyen, de minnél hosszabb annál jobb. Kedvencem a combig érő.
8/12 anonim válasza:
Kinek mi áll jobban. Én az egészet nézem.
9/12 anonim válasza:
Nem ez a legfontosabb.
De talán az átmenet,félhosszú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!