Rövid vagy hosszú haj nőknek, mit gondoltok igazából?
Nekem mindegy, csak passzoljon a hölgy arcához. Rengetegen előnytelen hajjal járkálnak. Főleg ez a vasalt, lenyalt haj szörnyű, középen elválasztva eléggé taszító és sablon.
Sok idő kivasalni egy hajat, annyi idő alatt 2-3 frizurár is beszárítok. A nagy hullámos féloldalas frufruval le lehet venni a lábamról, főleg ha társul mellé egy olyan arc és személyiség, amit szeretek.
Exem csinált régen egy jó hajat magának. Fodrászkodik szűk körökben és magának is ő csinálja.
Felső réteg egy rövid fazon volt, alsó réteget meghagyta hosszúra, amit összefonva elrejtett a rövid alá vagy hajpántot font belőle.
Egy igazi egyediség. Hiányzik ez az emberekből.
Sok nő, lány tök egyforma. Húgomnak is mondtam változtasson, mert még én is keverem őt más idegen lenyalt hajú csajokkal... Annyira tömeggyártott.
Besértődött, de remélem rájön mi a helyzet.
32F
A rövid haj egyértelműen szebb egy nőn. A barátnőm a bátorításomra levágatta a haját hátközépig érőről tüsire, és befestette világosbarnáról világosszőkére. Nagyon szép, sokkal jobban áll neki, mint a hosszú haj.
Ilyen a haja most: [link]
Nekem rövid hajam van és igazából így érzem jól magam.
24L
de erdekes. a ferfiak inkabb hosszabb hajat mondanak a nok inkabb rovidet? en no vagyok. imadom ha egy lanynak rövid a haja olya meno tud lenni.
nekem vallig ero hajam van. volt ennel hosszabb es rovidebb is. igaz szerintem is hogy amikor hosszu volt tobb fiu udvarolt
Egyértelműen a rövid. A barátnőmnek már akkor is rövid haja volt, amikor összejöttünk, kb. 4-5 cm-es volt. Nem sokkal később kedvemért levágatta még rövidebbre.
Felül 1,5 cm-esre van gépelve, oldalt és hátul pedig 3 mm-esre. A színét barnáról szőkére festette, később pedig átfestette rózsaszínre.
Csak nagyon rövid, tüsi hajú lánnyal járnék. Amikor a barátnőm el kezdett közeledni hozzám, akkor ezt közöltem vele. Mondta, hogy semmi baj, szívesen levágatja. Akkor még lapockáig ért a haja.
Miután összejöttünk, elmentem vele a fodrászhoz, és le lett vágva a haja felül 2 cm-esre, oldalt és hátul pedig fel lett nyírva 5 mm-esre. A színe eredetileg sötétszőke, és világosszőkére van festve, de már akkor is festette, amikor hosszú volt a haja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!