Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rövid vagy hosszú haj nőknek,...

Rövid vagy hosszú haj nőknek, mit gondoltok igazából?

Figyelt kérdés
Volt már több kérdés a "hosszú vagy rövid haj" témában. De kíváncsi lennék egy általános képre, hogy őszintén, anonim módon ki hogy van ezzel. Férfiak válaszoljanak, nők frizurájával kapcsolatban!

2022. szept. 13. 13:03
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
20as azta az durva hogy levagatta miattad. És ha meghagyta volna hosszan akkor otthagyod? Csak kíváncsi vagyok, semmi sertés. Vagy ha neki mondjuk a hosszú haju pasik jönnek be és szőkék akkor megnövesztened és befestetnéd?
2023. jún. 25. 12:23
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

21-esnek (20-as vagyok):

Én hosszú hajú lánynál nem kezdeményeztem volna, de itt ő kezdeményezett. Nem tudom, hogy mi lett volna, ha azt mondja, hogy nem vágatja le a haját.

Pár hete felvetettem neki, hogy nyírathatna csíkokat a hajába nullásgéppel, és megtette ezt is a kedvemért. Kb. ilyen lett neki: [link]

Én pedig a kedvéért tavaly nyáron pár hónapig borotváltam a fejemet. Ha azt szeretné, hogy hosszú szőke hajam legyen, attól sem zárkóznék el.

2023. jún. 26. 20:42
 23/51 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! 20-as vagyok. Érdekelne a te véleményed is. :)
2023. júl. 9. 12:41
 24/51 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy izgalmasabbnak találom a merész rövid frizurákat :)
2023. júl. 9. 15:07
 25/51 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút rövidhajpárti vagyok. A barátnőmet viszont derékig érő hajjal ismertem meg. Amikor már együtt voltunk, akkor mondtam neki, hogy tetszene, ha tüsire vágatná a haját. Nyitott volt rá, de sokáig hezitált. Végül belement, és ilyen rövidre lenyírattuk neki: https://www.youtube.com/watch?v=UmmRC1TeiCQ
2023. júl. 16. 18:31
 26/51 anonim ***** válasza:
84%
A tüsi haj egyáltalán nem nőies, az állig érő még lehet jó, de ritkán. Nekem is a 100-ból 1 kategória, hogy bejön egy rövidebb hajú lány, de a tüsis az teljesen kizárt.
2023. júl. 16. 22:44
 27/51 anonim ***** válasza:
100%
Az en hajam csak vállig ér nem érzem magam fiúnak vele 🤷‍♀️
2023. júl. 17. 00:44
 28/51 anonim ***** válasza:
79%
#27, az olyan semmilyen hossz. Vágasd rövidre
2023. júl. 28. 14:44
 29/51 anonim ***** válasza:
100%
#28 nem vagatom jó ez így majd ha eltörik a vége megint akkor vágok belőle de nekem van egy bizonyos határ ami már nem állna jól mert a hajam adja az arcom
2023. júl. 28. 15:33
 30/51 anonim ***** válasza:
82%

A barátom a nagyon rövid hajat szereti, úgyhogy a kedvéért a hátközépig érő hajamtól tavasszal megváltam. Fél centis géppel nyírva. A barátom nyírja és festi nekem szőkére.

Nem érdekel, hogy más mit gondol. Nem volt olyan nehéz megválni a hosszú hajamtól, mert nem volt kifejezetten fontos számomra, hogy hosszú legyen. :)

2023. aug. 2. 18:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!