Rövid vagy hosszú haj nőknek, mit gondoltok igazából?
Figyelt kérdés
Volt már több kérdés a "hosszú vagy rövid haj" témában. De kíváncsi lennék egy általános képre, hogy őszintén, anonim módon ki hogy van ezzel. Férfiak válaszoljanak, nők frizurájával kapcsolatban!
20as azta az durva hogy levagatta miattad. És ha meghagyta volna hosszan akkor otthagyod? Csak kíváncsi vagyok, semmi sertés. Vagy ha neki mondjuk a hosszú haju pasik jönnek be és szőkék akkor megnövesztened és befestetnéd?
2023. jún. 25. 12:23
22/51 anonim válasza:
21-esnek (20-as vagyok):
Én hosszú hajú lánynál nem kezdeményeztem volna, de itt ő kezdeményezett. Nem tudom, hogy mi lett volna, ha azt mondja, hogy nem vágatja le a haját.
Pár hete felvetettem neki, hogy nyírathatna csíkokat a hajába nullásgéppel, és megtette ezt is a kedvemért. Kb. ilyen lett neki: [link]
Én pedig a kedvéért tavaly nyáron pár hónapig borotváltam a fejemet. Ha azt szeretné, hogy hosszú szőke hajam legyen, attól sem zárkóznék el.
2023. jún. 26. 20:42
23/51 anonim válasza:
Kedves kérdező! 20-as vagyok. Érdekelne a te véleményed is. :)
2023. júl. 9. 12:41
24/51 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy izgalmasabbnak találom a merész rövid frizurákat :)
2023. júl. 9. 15:07
25/51 anonim válasza:
Abszolút rövidhajpárti vagyok. A barátnőmet viszont derékig érő hajjal ismertem meg. Amikor már együtt voltunk, akkor mondtam neki, hogy tetszene, ha tüsire vágatná a haját. Nyitott volt rá, de sokáig hezitált. Végül belement, és ilyen rövidre lenyírattuk neki: https://www.youtube.com/watch?v=UmmRC1TeiCQ
2023. júl. 16. 18:31
26/51 anonim válasza:
A tüsi haj egyáltalán nem nőies, az állig érő még lehet jó, de ritkán. Nekem is a 100-ból 1 kategória, hogy bejön egy rövidebb hajú lány, de a tüsis az teljesen kizárt.
2023. júl. 16. 22:44
27/51 anonim válasza:
Az en hajam csak vállig ér nem érzem magam fiúnak vele 🤷♀️
2023. júl. 17. 00:44
28/51 anonim válasza:
#27, az olyan semmilyen hossz. Vágasd rövidre
2023. júl. 28. 14:44
29/51 anonim válasza:
#28 nem vagatom jó ez így majd ha eltörik a vége megint akkor vágok belőle de nekem van egy bizonyos határ ami már nem állna jól mert a hajam adja az arcom
2023. júl. 28. 15:33
30/51 anonim válasza:
A barátom a nagyon rövid hajat szereti, úgyhogy a kedvéért a hátközépig érő hajamtól tavasszal megváltam. Fél centis géppel nyírva. A barátom nyírja és festi nekem szőkére.
Nem érdekel, hogy más mit gondol. Nem volt olyan nehéz megválni a hosszú hajamtól, mert nem volt kifejezetten fontos számomra, hogy hosszú legyen. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!