Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel lehet elérni, hogy a...

Mivel lehet elérni, hogy a hajam ne látszódjon ilyen dúsnak?

Figyelt kérdés
Elég sok és se nem egyenes se nem hullámos hajam van, de nem szeretem gyakran vasalni mert tönkre megy. Mivel lehet mégis elérni, hogy kevesebbnek hasson, úgy, hogy közben nem tapad le totálisan?
2010. szept. 23. 21:11
 1/9 anonim ***** válasza:
ritkítsd meg
2010. szept. 23. 21:12
 2/9 A kérdező kommentje:
megvan, de még így is sok... :D
2010. szept. 23. 21:13
 3/9 anonim ***** válasza:
huu hát akkor nemtudom..de én örülnék ha ilyen lenne:D
2010. szept. 23. 21:20
 4/9 A kérdező kommentje:
hidd el nem XD el sem tudod képzelni, hogy mennyit szenvedek vele :P Amúgy meg mindenki ilyen szög egyenes hajjal járkál...gáz ha nekem nem olyan :S
2010. szept. 23. 21:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Egy jó fodrász ki tudja úgy ritkítani, hogy ne legyen ennyire sok...egyébként más megoldás nemigen van...
2010. szept. 24. 10:19
 6/9 anonim válasza:

Jó fodrász ide meg oda, ha nagyon megritkitja a hajad akkor az nagyon megfog látszani.Nekem is dús hajam van,és vastagszálú.És én sem vasalom nagyon, mert félek, hogy tönkremegy. És ha nagyon dús a tiéd akkor sem tudja annyira meggyéríteni,mert csúnya is lesz, mikor fog visszanőni(talán).De a dús haj szerintem nem szép nagyon meggyérítve.

Vagy talán neked alapból ez a dús haj áll jól.Nem biztos, hogy ha gyéren jól állna. Ez legalábbis nálam így van. Próbáld úgy hordani a hajad, hogy ne hasson annyira dúsnak.

2010. szept. 24. 16:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat meg a tanácsokat, kiritkíttatom, de nem túlságosan
2010. szept. 25. 11:44
 8/9 anonim ***** válasza:
mi az hogy : "gáz,ha nekem olyan van" ?? kik ezt gáznak tartják,azok nem normálisak,és egy szép,hullámos,vagy göndör dús haj sokkal szebb,mint egy levasalt semmilyen haj. -.-
2011. júl. 23. 21:21
 9/9 anonim ***** válasza:
*gáz,ha nekem nem olyan
2011. júl. 23. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!