Milyen hajfestéket tudtok ajánlani hogy a leszívott hajam vörösessége ne látszódjon?
mondjuk .. menj el egy fodrászhoz, nem véletlen találták ki ezt a szakmát .. mondjuk..
nem valószínű, hogy az életben is fogsz tudni csinálni feketéből normális világos hajszínt .. ez olyan, mint az online nyelvtanulás.. lehetetlen.
Hát... nekem volt már fekete, vörös, most épp világosszőke, mind házilag, a hajam pedig puha és egészséges.
Bár én nyelvet is tanultam már online. :D
Kérdező: vegyél DM-ben hamvasító sampont, swiss-o-par silver a neve, lila flakon és egy szőke csaj képe van rajta, aztán azzal mosd a hajad, de úgy, hogy megmosod a rendes samponoddal, aztán másodszor ezzel, de ne 1-2, hanem 5-10 percig hagyd rajta, mint egy pakolást. Ez pont nem saját tapasztalat, több sminkblogban olvastam, hogy sokaknak bevált, nekik szépen kiszedte a vöröset olyan 4-5 mosás után (én is használom, de én értelmeszerűen a szőkére, arra beválik, ezért merem hinni, hogy másoknak, másra is tényleg :)).
ha meg tudnál tanulni perfektül idegen nyelvet online, akkor éhenhalnának a nyelvtanárok :)
kérdező, miért nem mész el fodrászhoz, nem fog zavarni, ha narancssárga lesz a hajad? a FEJEDRŐL beszélünk, nem a kislábujjadról, amire zoknit tudsz húzni, ha csúnya lett a lakkozás ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!