Szerintetek sokat nott a hajam nem egész 1 hónap alatt? Kép is van
2022. jún. 7. 10:29
1/9 anonim válasza:
Hát őszinte leszek, nem látok sok különbséget, de egy hónap alatt nem is nő látványosat senki haja
2/9 anonim válasza:
1-es nyilván a lenövést kell nézni, ezek nem előtte utána képek hiszen egyforma méretű lenövés látható. Mivel a kép torzít cm-ben is megírhatnád, de sacc 2 cm, van ahol 2,5 szerintem ez nagyon jónak mondható. Főleg ha tudod, hogy egy hó alatr nem szokott ekkora lenövésed lenni. Szedsz valami vitamint vagy pakoltad.
3/9 anonim válasza:
Az utolsó kérdező mondat akart volna lenni, de gyorsan entert nyomtam.
4/9 anonim válasza:
Ja értem, én meg néztem mint előtte-utánna 🤦🏼♀️
A jó fodrász egyébként hagy egy pici helyet, nem a hajhagymáig fest, szóval ebből nem 100% a friss lenövés.
6/9 anonim válasza:
4-es ez akkor valami újabb technológia lehet, mert bár már biztos, hogy több mint 10 éve nem járok fodrászhoz, de ilyenről még nem hallottam. A fejbőrnek, hajhagymáknak biztosan jót tesz ha nem ér hozzájuk a vegyi festék, csak nem tudom ezt hogyan lehet kivitelezni vagyis inkább, hogy valóban így szokták-e már.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem ez 2 ugyanakkori fotó és teljesen tövig le volt szokitve a hajam
Kevesebb mint egy hónap alatt nőtt ennyit
2022. jún. 7. 11:43
8/9 Metionin válasza:
És hány centi a lenövés? Képről csalóka. Ha havi 1 cm körül van, az átlagos, ha annál több, az sok, ha 2 centi körül az extra gyorsnak számít (legalábbis a fodrászom anno ezt mondta).
9/9 anonim válasza:
Ugytunik ja. Nekem is eleg gyorsan no, havi 2cm korul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!