Nagyon sokat eszem 1 honap alatt 2kg-t hiztam.55kg/17L. Mit tehetnek?
Figyelt kérdés
heti 2x edzek,es allandoan ehes vagyok es ezert eszem is.1 honap alatt 53 kg-rol 55-re hiztam.Vissza kene fogynom? 166 cm2016. szept. 26. 20:09
1/10 anonim válasza:
Ennek egy része simán lehet izom, más része víz, ennyiből nem lehet tudni, híztál-e. Azt sem tudom, neked mi a nagyon sok s mennyit edzel, mert ugye, az izomépítés és maga az edzés is energiaigényes...
Dehogy fogyj, így is kicsi a súlyod, bár nem látlak. Akkor fogyj, ha reng rajtad a háj, nem akkor, ha a mérlegen megjelenik egy nagyobb szám...
2/10 A kérdező kommentje:
2x2 orat edzem,neha 3x2 orat.Igazabol nem latszik h hiztam volna,izmos lapos a hasam meg alapvetoen feszes vagyk es sehol sem latom magam hajasnak csak megijedtem:)
2016. szept. 26. 20:18
4/10 opened paradise válasza:
Az se sok a magasságodhoz,úgyhogy ne aggódj. Mondjuk mindenkin másképp oszlik el.
5/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok terhes, nincs baratom :D
2016. szept. 26. 20:35
6/10 anonim válasza:
Attól függ,nem mindegy, mit eszel. Egyél zöldség,gyümölcdöt sokat,nem hízol.
7/10 anonim válasza:
2-3 kg súlyváltozás semmit sem jelent. Vízfelesleg, egy kiadósabb könnyítés, stb... >3kg felett érdemes elgondolkodni. Ja és amúgy sem sok az 55 a 166hoz, foleg ha izmos is vagy.
8/10 anonim válasza:
2 kg "hízás" az annyi, hogy kicsit belassult az emésztésed vagy csupán víz. Majd kb. 3 kiló felett mondható súlygyarapodásnap, vagy ha tartósan így marad. Ha nem érzed magad puffadtnak, fáradtnak tőle, akkor nincs semmi baj. Az evésre figyelj oda, egészséges nasikat egyél.
9/10 anonim válasza:
A magasságodhoz ez a súly teljesen jó, úgyhogy ne aggódj miatta.
10/10 anonim válasza:
Elég, ha odafigyelsz, hogy az a sok, amit eszel, miket tartalmaz, például arányaiban tartalmazzon sok zöldséget, sovány húsokat, kevesebb magas szénhidráttartalmú ételt (mint gabonák, krumpli stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!