Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon sokat eszem 1 honap...

Nagyon sokat eszem 1 honap alatt 2kg-t hiztam.55kg/17L. Mit tehetnek?

Figyelt kérdés
heti 2x edzek,es allandoan ehes vagyok es ezert eszem is.1 honap alatt 53 kg-rol 55-re hiztam.Vissza kene fogynom? 166 cm
2016. szept. 26. 20:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Ennek egy része simán lehet izom, más része víz, ennyiből nem lehet tudni, híztál-e. Azt sem tudom, neked mi a nagyon sok s mennyit edzel, mert ugye, az izomépítés és maga az edzés is energiaigényes...

Dehogy fogyj, így is kicsi a súlyod, bár nem látlak. Akkor fogyj, ha reng rajtad a háj, nem akkor, ha a mérlegen megjelenik egy nagyobb szám...

2016. szept. 26. 20:16
 2/10 A kérdező kommentje:
2x2 orat edzem,neha 3x2 orat.Igazabol nem latszik h hiztam volna,izmos lapos a hasam meg alapvetoen feszes vagyk es sehol sem latom magam hajasnak csak megijedtem:)
2016. szept. 26. 20:18
 3/10 anonim ***** válasza:
30%
Nem vagy veletlenul terhes?
2016. szept. 26. 20:19
 4/10 opened paradise ***** válasza:
Az se sok a magasságodhoz,úgyhogy ne aggódj. Mondjuk mindenkin másképp oszlik el.
2016. szept. 26. 20:31
 5/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok terhes, nincs baratom :D
2016. szept. 26. 20:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Attól függ,nem mindegy, mit eszel. Egyél zöldség,gyümölcdöt sokat,nem hízol.
2016. szept. 26. 21:14
 7/10 anonim ***** válasza:
44%
2-3 kg súlyváltozás semmit sem jelent. Vízfelesleg, egy kiadósabb könnyítés, stb... >3kg felett érdemes elgondolkodni. Ja és amúgy sem sok az 55 a 166hoz, foleg ha izmos is vagy.
2016. szept. 26. 21:49
 8/10 anonim ***** válasza:
2 kg "hízás" az annyi, hogy kicsit belassult az emésztésed vagy csupán víz. Majd kb. 3 kiló felett mondható súlygyarapodásnap, vagy ha tartósan így marad. Ha nem érzed magad puffadtnak, fáradtnak tőle, akkor nincs semmi baj. Az evésre figyelj oda, egészséges nasikat egyél.
2016. szept. 27. 07:53
 9/10 anonim ***** válasza:
A magasságodhoz ez a súly teljesen jó, úgyhogy ne aggódj miatta.
2016. szept. 28. 11:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Elég, ha odafigyelsz, hogy az a sok, amit eszel, miket tartalmaz, például arányaiban tartalmazzon sok zöldséget, sovány húsokat, kevesebb magas szénhidráttartalmú ételt (mint gabonák, krumpli stb.).
2016. szept. 28. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!