Nagyon sokat híztam, mit tehetnék hogy lassítsam a kilók
felszedését?
Figyelt kérdés
A terhességemet 79 kilóval kezdtem, de tegyük hozzá hogy 185 centi vagyok. Jelenleg a 26. hétben járok és már 95-öt mutat a mérleg.
Minden fontos tápanyagot meg akarok adni a picimnek, a kilók sem zavarnak annyira, de ha lehet nem szeretném ha egy tehénre hasonlítanék. Sajnos a párom is cukkol, hogy guruljak már oda, vagy hasonlók, bár tudom hogy csak viccelődik.
Terhesen is szabad mozogni, sőt, nekem kötelező volt napi fél óra izzadós, pulzusemelkedős sport, hogy ne legyen terhességi cukrom. Ezen kívül segíti a vérkeringést, ami neked is, babádnak is fontos.
2014. ápr. 5. 21:29
2/12 anonim válasza:
Tarts 160 grammos szénhidrát diétát (nem csak a terhességi cukros kismamáknak hasznos). Így megkap minden hasznos tápanyagot a baba, te pedig nem fogsz tovább hízni.
2014. ápr. 5. 21:34
3/12 anonim válasza:
160 helyett 180. Magas is vagy, terhes is, a 160 kevés. A 180-al összesen 6 kilót híztam, pedig az elején nagyon beindultam, de a diéta elkezdése után le is fogytam.
2014. ápr. 5. 21:45
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megfogadom a tanácsotok. :)
2014. ápr. 5. 21:53
5/12 anonim válasza:
Igen, én is a 180 grammos diétát javasolnám. A reggeli és az utóvacsora a legfontosabb: 20-20 g lassú(!!) felszívódású szénhidrát, a többit elegendő nagyjából egyenletesen elosztani 4 további napközbeni étkezésre, kb időben egyenlő távolságra egymástól.
Az elején én is felszedtem 8 kg-ot (50-ről indultam, bár a cigiletevés is belejátszott az elején a hízásba), aztán kiderült, hogy terhességi cukrom lett a 24. héten.
Most a 34. héten tartok és úgy vagyok 60 kg, hogy heti negyed kg-okat szed fel a magzat. Ránézésre nőtt rám egy has, saját súlyra nem igazán szedtem fel, talán 1-2 kg-ot.
2014. ápr. 5. 22:20
6/12 anonim válasza:
180-200 g ch bevitel. ABból is nagy rész lassú ch-k. Ez rengeteg hízás.
2014. ápr. 5. 23:20
7/12 anonim válasza:
Nem èrtem hogy mièrt kell mèg terhesen is fogyozni egy olyan kismamànak akinek nem egèszsègügyileg van rà szüksège!!? 6 kilo plussznàl jàrsz több mint a felèn tul vagy ha mèg 6 kilo ràd jön akkor is 12 kiloval zàrsz ès kb mired haza mèsz a babàddal alig marad rajtad +kilo!!!!!! (Bocsi sza* tabrol irok) Szoval szerintem nem tartozol a "nagyon" sokat hizók közè!
2014. ápr. 5. 23:26
8/12 anonim válasza:
utolso, nem 6 kg-ot hizott, hanem 16 kg-ot! 79kg rol 95 kg ra
2014. ápr. 5. 23:36
9/12 anonim válasza:
16kg!!!
Én 78ról indulta. Szülni mentem ennyivel és még így is sok volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!