Nagyon sokat híztam, mit tehetnék hogy lassítsam a kilók felszedését?
Figyelt kérdés
A terhességemet 79 kilóval kezdtem, de tegyük hozzá hogy 185 centi vagyok. Jelenleg a 26. hétben járok és már 95-öt mutat a mérleg.
Minden fontos tápanyagot meg akarok adni a picimnek, a kilók sem zavarnak annyira, de ha lehet nem szeretném ha egy tehénre hasonlítanék. Sajnos a párom is cukkol, hogy guruljak már oda, vagy hasonlók, bár tudom hogy csak viccelődik.
2014. ápr. 5. 21:16
11/12 anonim válasza:
kérdezö, szerintem ne aggodj, majd lemegy. egyébként a 185 centiddel te sehogyse leszel tehén. :) van, aki az elején szed fel több kilot, van, aki a végén. és vannak olyanok, mint én, akik alapbol sulytöbblettel kezdték, én a 37. hétre 4 kg-ot hiztam.
12/12 anonim válasza:
7-es, a 180 g-os diéta még feltétlenül sem fogyókúra, sőt. Csak annyi táplálékot viszel be olyan arányban, amire a terhesség során szükséged van. Semmi többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!