Hogy éltétek meg kisfiaddal a letapadt KUKI felszedését? Nagyon tartok tőle. Jövő hónapban kéne vinnem. Most lesz 2 éves.
1. Mennyire fáj neki?
2. Mennyire vérzik?
3. Mennyi időbe telik?
4. Elzsibbasztják előtte?
5. Nagyon sírt közben?
6. Adtál pénzt érte a gyerekorvosnak?
7. Milyen hamar gyógyul meg utána és meddig fáj neki?
Miért kell vinned? Mennyire jön fel a kisfiadnak?
Fiam 3,5 éves, talán majd mostanra normalizálódik neki teljesen a dolog, én nem engedtem a 2 éves státuszon, hogy a doktornő felrántsa (ő ezt akkor meg szokta csinálni). Itthon szépen apránként megoldottuk. Nem vagytok elkésve.
1. kicsit
2. semennyire
3. egy perc
4. igen
5. nem sírt
6. nem, az urológus volt normál rendelésen.
7. pár napig érzékeny volt
Èn németországban élek és itt nem kell huzogatni és fel sem tépik (elég barbár módszer).
Itt amíg a gyermeknek az nem fáj, nem zavarja addig nincsen baj. Ha a fityma szükület van akkor az fájni fog neki egy idö után azt müttik, de amúgy nem tépkedik nekik, és huzogatni sem kell.
Ha nincs vele gond, tud pisilni, akkor ne engedd, hogy feltépjék. Szerencsére a mi orvosunk azt mondja, hogy a pelenkás kor végére kell, hogy feljöjjön a bőr a kukiján. Kisfiamnak eléggé le volt tapadva a bőr, 3 hete nem hord pelenkát és azóta egyre kisebb a letapadás.
Barátnőm kisfiának felrántották 2 évesen, utána hiába húzogatta rendesen, újra letapadt neki.
Ha 2 éves lesz akkor még bőven ráérsz ezen aggódni!Én nem engedtem a mi dokinknak!Most 3 éves és egy pici híjja van még hogy a makk alá menjen a bőr de hozzá kell tenni hogy az én fiam 3 hete lett ágytiszta,tehát még éjjelre kellett neki a pelus és én is azt olvastam,hogy míg pelenkás nem kell ezzel annyira foglalkozni!
Ha egy kicsit is hallgatsz ránk ne rántasd fel neki mert egy életre odavághatod a nemi életét a fiadnak!
Köszönöm a válaszokat! Igen, legbelül én is barbár megoldásnak tartom, csak már hónapok óta nem megy lejjebb a bőr, és eléggé oda "perforálódott a fityma teteje a makkocskájához.
Nem is akarnám ezt az egészet. A doki mondta, hogy jövő hónapban megcsinálná neki, mert az alatta való fehér "trutyitól", ami termelődik, könnyen begyulladhat.
Én nem így látom, de úgy voltam vele, hogy a doki jobban tudja.
Nem zavarja a pisilést, igaz, a makkja alá nem megy le teljesen a bőr, a makkon van még, de a pisilő nyílása és a fityma között bőven van hely.
Feljebb fog ez vajon menni neki magától?
Nem tudom mit csináljak, de e válaszok hatására még jobban elbizonytalanodtam, és az van bennem, hogy még nem akarom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!