Pozi lett a tesztem, de boltban dolgozom. Még ezt az
1hónap próbaidőt ki kéne bírnom és ki is fogom, de
sokat kell emelgetnem. Vélemények?
Én tornáztattam beteg gyerekeket, amikor a kislányomat vártam. Aggódtam is, mert első terhességnél elég ijesztő az alhasi szurka, és több folyás. Minden pisilésnél szinte imádkoztam, hogy ne lássak vért. De szerencsére a lányom nagyon jól tapadt, esze ágában sem volt nem megszületni. :) Nagyon boldog időszak volt. A gyerekeknek mondtam hogy mi a feladat, a kisebbeket néha meg kellett emelni, de soha nem hasból, hanem derékból, így nem erőltettem meg magam. A 26. hétig dolgoztam,semmi baj nem volt a terhességgel. Ha jól megtapadt, nem lesz baj. Grat!
2017. dec. 4. 21:21
2/19 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a válaszodat.Még csak ma lett pozi a tesztem 7 kimaradt mensinap után, igen elég ilyesztő az alhaszurka meg a kis görcsök.Emelgetnem sajnos kell ,azt nem úszom meg, de mivel a pékségbe vagyok beosztva ha lassan csinálom és figyelek nem lehet gond. Gondolkodom h elmondom mert egy jónevű német áruházláncról van szó, de nem tudom hogy kirugnánka-e.
3/19 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy a preadictor early teszt lett pozi, ami elég érzékeny.
Nekem augusztusban fogant meg a kisfiam,
Október első hetében rosszul lettem a fizikai munkától (Tesco)
Onnantól fogva otthon voltam.
Közel a méhszályhoz tapadt meg, szerencsém volt.
De az első hetek, sima ügy volt, annyit te is kibírsz bármi legyen is, hogy a próbaidőszakból határozatlan idelyű szerződés legyen
2017. dec. 4. 21:59
Igaz, nem boltban dolgozom...de felújítunk...(átépítünk) ketten csináljuk a férjemmel a glettelést csiszolást ...mindent
Napi szinten sok lenne...de már a 12. Hétben vagyok.. Heti 2-3 nap rendben van...
Szerintem 1 hónapot ki fogsz bírni
Hozzászoktál a terheléshez... Figyelj ofa, hogy ne emelj meg semmit túlságosan a i nehéz..
Amit lehet csúsztass a pulton...nagyon sokat elvesz a súlyából..
Ha polcozni kell, akkor se tedd fel az egész dobozt egyben..
Sokat magnéziumozz, hogy be ne görcsölj...
1 hónap villámgyorsan eltelik, hidd el.
2017. dec. 5. 05:51
En boltban dolgozom. Nekem pont egy emelkedett forgalmu idoszakban derult ki a terhessegem. Kicsit lassabban, visszafogottabban, es a.fonok tudtaval nem volt gond. Azota toltottem a 12.hetet. hanvan ott valaki akiben megbizol, nyugodtan mond neki, neked is jobb lesz, es lesz valaki aki figyel rad. De minden jol fog menni rs nem lesz gond, atveszeled a probaidoszakot siman
2017. dec. 5. 06:36
Magyarba vagy Nemetbe dolgozol?
2017. dec. 5. 07:18
Mondd az hogy meghuztad a hatad es az orvos azt mondta ne emelj nehezet par hetig. Ezt talan beveszik a tobbiek is es a legnehezebbeket hadd emeljek ok, te emeld a kevesbe nehezet.. vagy talan segitenek..
2017. dec. 5. 07:57
A munkáltató se hülye, egy terhességet ha mondjuk rosszul is vagy nem könnyű hetekig eltitkolni. Sajnos amig próbaidőn vagy nem vagy védett, indoklás nélkül azonnal elküldhet
2017. dec. 5. 08:11
Azért érdeklődöm hol dolgozol mert németben nem rúgnak ki csak úgy. Sőt. Kismama vagy itt védelmet élvezel. Magyarba ez sajnos nem így van...ott repülhetsz...pont leszarjak...
2017. dec. 5. 08:15
Kapcsolódó kérdések: