X-epil teszt vélemények?
Figyelt kérdés
Össze vissza jön meg a menzeszem mert sajnos pco s vagyok . Ma csináltam ezt a tesztet. Szerintetek ?
2017. júl. 13. 09:26
1/12 anonim válasza:
Én látok rajta valamit. Szerintem pár nap múlva ismételj.
2/12 anonim válasza:
Szerintem negatív, de érdemes tesztelni pár nap múlva.
3/12 anonim válasza:
Szerintem vegyél másik tesztet! Akármilyet! én már 6hetes vagyok és x-epil teszteket csináltam! Mindig halvány lett aztán pont tegnap idegesített fel hogy nem erősödik! Vettem expect tesztet és szép erős pozitív lett! Szerintem nem jó minőségű ez a teszt! Amúgy meg egy kis pozitívat is mondjak! Én látok rajta halványan valamit! :) :)
4/12 anonim válasza:
én is látok vaami halványat. Én isa zt javaslom,hogy vegyél más tesztet. Nekem az x-epilen alig látszódott a tesztcsík, miközben a predictor teljesen pozitív volt.
5/12 anonim válasza:
Halvány pozinak mondanám. Kérlek csinálj másik fajtát, mert ez tényleg nagyon nem érzékeny.
7/12 anonim válasza:
Sima Expect tesztet csinal azon nekem nem vart elott 4 nappal mutatta.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ. Akkor ma el megyek veszek másik tesztet és holnap reggel megcsinálom. Mindenképpen írok akármi is lesz az eredmény.
2017. júl. 13. 11:05
9/12 anonim válasza:
Nekem az x epil vált be a legjobban. Mintha látnék ott egy nagyon halovány csíkot, na de ez (még) nem pozitív teszt. Drukkolok nagyon!
10/12 anonim válasza:
Nekem ennél látványosabb volt és csak kémiai...De ha azt vesszük akkor is elindult valami :)
Ezen is látszik valami amiből vagy lesz baba vagy nem. Másik teszt és drukkolok :) Az x-epil hazudni nem szokott, csak akinek halvány pozi és mégis megjön annak kémiai terhessége lehetett.
Csak annyi a baja a tesztnek, hogy nem túl érzékeny. Lehet más teszt már jobban mutatná.
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!