Pozi lett a tesztem, de boltban dolgozom. Még ezt az 1hónap próbaidőt ki kéne bírnom és ki is fogom, de sokat kell emelgetnem. Vélemények?
Figyelt kérdés
Elsősorban azok véleményére vagy tapasztalataira vagyok kíváncsi akik boltban dolgoztak, miközben babásak lettek.2017. dec. 4. 21:12
11/19 anonim válasza:
Én gyógytornász vagyok olyan helyen, ahol magatehetetlen emberek fekszenek, bénultak. 32.hétig dolgoztam, nem volt semmi gond, mert már 5 éve ezt a munkát végeztem. Ha hozza vagy szokva ennyi emeléshez ne aggódj, de ha eddig nem csináltál ilyesmit, akkor valamit találj ki.
12/19 anonim válasza:
Csak egy jo tanacs: ne hajolj, hanem guggolj es ugy emelj.
13/19 anonim válasza:
9 es
12. Hétben vagyok
Senki nem tudja... Nem mindenkinek terhes a terhesség
12-es tanácsát is fogadd meg.
Én senkit nem mertem beavatni, amig nem a munkáltatómnak szólok, nem szeretném, hogy előbb a fülébe jutna
14/19 anonim válasza:
Nekem is teljesen problémamentes terhességem volt. De nem.mindenki.ilyen szerencsés, és aki rosszul van és szalad wc-re hányni azért hamar le tud bukni.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok jó tanácsot és tapasztalatot. A helyzet az hogy az ebédszünetemet arra áldoztam hogy a Cég pszichiáterével beszéljek, akinek titoktartási kötelezettsége van. Ő azt mondta hogy nem fognak kirúgni, nem lesz gond,(sőt 3 hete volt egy ugyanilyen este egy próbaidős lánnyal) de szóljak a főnöknek, hogy könnyíthessenek a munkámon. Elmondtam a főnöknek, ő gratulált. Megkérdeztem hogy most ki fog-e rúgni és azt mondta hogy nem:) És utána hozzátette, hogy szóljak ha bármi gond van, és jelezzem hogy meddig szeretnék maradni. És még azt is mondta hogy ha elmegyek szülni nagyon várnak vissza.
2017. dec. 5. 15:48
16/19 anonim válasza:
Akkor ez szuper:) Kevés ilyen cég van, szerencséd van.
17/19 A kérdező kommentje:
Ez kérlek szépen Lidl:)
2017. dec. 5. 17:21
18/19 anonim válasza:
De joooooo
Ritka..
Újfent gratula!!
9-es
19/19 anonim válasza:
Látod! Az őszinteség mindig a legjobb választás.És én is gyógytornász vagyok. ( első válaszoló)
Boldog babavárást, most már a főnököd is odafigyel majd, hogy ne terheljen túlságosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!