Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vélemények? (Többi lent)

Vélemények? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Nemrég vesztettem el a szüzességem (ebben a hónapban) és nem jött még meg, már több mint egy hete késik. Pedig védekeztünk (óvszerrel) és nem volt semmi "baleset". Mindig leellenőriztük és nem volt kilyukadva. Lehetséges, hogy ez még új volt és kicsit megzavarodtak a hormonjaim? Vagy csak az idegesség..?

(Tesztet napokban csináltam orvos kérésére 10es érzékenységűt és az negatív lett...csinált a doki egy UH-t de azt mondta nem lát semmit)

Nektek mennyit késett az első alkalom után?

2017. júl. 22. 13:38
 1/6 anonim válasza:
0%
ha ilyen ostoba vagy minek szexelsz???
2017. júl. 22. 13:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha minden negativ ,akkor nem lehetsz terhes.
2017. júl. 22. 13:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen,bezavarhat a ciklusba,ne aggódj.Ha negatív a teszt,akkor meg pláne megnyugodhatsz.
2017. júl. 22. 13:46
 4/6 A kérdező kommentje:

Az utolsó két kommentelőnek köszönöm a választ!:)

Az első kommentelőnek meg csak annyit, hogy ok nélkül ne ostobázz mert én egy teljesen normális kérdést tettem fel, semmi sem meggondolatlanságból történt, nem azt írtam hogy "nem védekeztünk, lehetek e terhes?"

Szóval kérlek máshol éld ki a paraszt megnyilvánulásaidat:)

2017. júl. 22. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 Az olyan retardáltakra,mint az 1-es,nem kell reagálni,elég ha megnézed a "százalékát"..Azért az a 49 % magáért beszél.:D
2017. júl. 22. 14:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Jogos! :D
2017. júl. 22. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!