Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Missee fogamzásgátóval kapcsolatban vélemények, tapasztalatok? Illetve hosszan tartó vérzés?
Ma szedem 14. napja a Missee fogamzásgátlót a menstruációm első napjától kezdve, ezalatt a két hét alatt folyamatosan vérzek. Az első 10 napban enyhébb volt, aztán az utóbbi négyben pedig nagyon erős vérzésem volt. Valakinek esetleg hasonló tapasztalatok? Ezzel már érdemes lenne visszamenni a nőgyógyászhoz másikat íratni, vagy érdemes lenne kivárni a következő hónapot, hogy mi lesz?
Illetve az lenne még a kérdésem, hogy aki ezt a fogamzásgátlót szedi, és budapesti, az Budapesten pontosan hol tudta megvenni? Mert több, mint 5 gyógyszertárban voltam, ahol azt mondták, hogy hiánycikk, és rendelni sem tudnak. Ha van valaki esetleg, aki tud segíteni, akkor az ára is érdekelne az adott helyen.
Én 3 hónapja szedem és semmi hasonlót nem tapasztalok.
Teljesen jól beállt a mensim, az első hónapokban sem voltak köztes vérzések, nem híztam és a bőröm is szebb lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!