Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tri-Regol (21+7) fogamzásgátló? Vélemények, tapasztalatok? Minden érdekel!
Nőgyógyászom ezt a fogamzásgátlót írta fel, úgy, hogy a menstruációm 5. napján kezdjem el szedni.
Elsősorban nagyon erős görcsökre és rosszullétek enyhítésére kaptam. (Nem védekezés szempontjából mentem hozzá, gumit használ(t)unk.)
Ma el kellett kezdenem szedni egy Norcolut nevű tablettát, szintén a fent említett panaszaimra, de csak 5 napos kúraként és napi 2×1 szemet.
Amennyiben a fogamzásgátlót elkezdem szedni, elhagyhatjuk az óvszert, vagy nem túl biztonságos....? Kicsit félek ezektől a gyógyszerektől... én is fogamzásgátló mellett születtem :D Azt tudom, hogy nem hat rögtön, kell kiegészítő védekezés az elején.
Kíváncsi vagyok, hogy szed-e valaki ilyet és milyen tapasztalatai voltak a gyógyszerrel kapcsolatban.
Azt mondta az orvos, hogy étvágyat csinálhat...
Jöhet hideg meleg! Bármi!
Köszönöm szépen.
Én nem ezt szedem, de sok helyen olvastam róla jókat. Ha rendesen szeded, védeni fog, tehát nem kell egyéb védekezés mellé, és a párod beléd élvezhet. Azt mondjuk nem értem, miért a menstruáció 5. napján kell elkezdened, általában az elsőn kell... Ezt meg kellene kérdezned a dokitól.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!