Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Missie fogamzásgátló tapasztalatok? (. esetleg Velgyn)
Sziasztok!
Kb. 2 hete szedem a gyógyszert. Már volt előtte egy Velgyn nevűm amitől mellfeszülésem volt és jelentős súlyfeleslegem lett. Ezért abba hagytam. Ezt a gyógyszert most tesztelik. Ki kellett töltenem egy 6 oldalas kérdőívet is hozzá.
Az a problémám, hogy állandó pecsételő vérzésem van, ami nem így tűnik h szűnne, a vérzés utolsó napjától számolva már 7 napja. És élénk piros, hol barnásabb, de főleg piros.
A hormontartalom a többi fogamzásgátlóhoz hasonlítva sokkal kevesebb. Már arra is gondolok h a szabályzással van gond, h túl kevés benne a hatóanyag és nem úgy épül vagy lökődik le a nyálkahártyám ahogy kéne neki.
MISSEE 0,10 mg / 0,02 mg (ethinylestradiol , levonorgestrel) Placebó tabik száma 7.
VELGYN 3 mg/ 0,02 (drospirenone, ethinylestradiol)
Placebó tabik: 4
Az is teszt volt ahogy emlékszem, vagy valami újszerű, de csak ennyit mondtak 1 éve nekem a velgynről.
Viszont ennél ami most van (MISSIE) még a Velgyn is jobb volt mivel nem véreztem megállás nélkül. Igaz a melleim folyamatosan nőttek és híztam 10 kilót zabálás nélkül.
Kérlek ha hasonló cipőben vagytok, beszéljünk!
Elírtam:
Missee
Szia! Nekem most írta fel a doki (ez az első fogamzásgátlóm), de még nem kezdtem el szedni. Ennyire új lenne, hogy kérdőívet kell kitölteni? És neked hogy vált be? A bőrödön éreztél valami változást (pl. pattanások?).
Bocsi, hogy nem választ adtam, bár nekem azt mondták, hogy ha kb. már egy hete tart a vérzés, akkor szólni kell a dokinak, mert nem okés a tabletta hormontartalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!