Striák ellen mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
A mellemen vannak màr 13 éves korom ota, az oldalamon is kb azóta, és most észrevettem hogy nagyon picit a combomon is. Nem változott a testem vagy nőttem sokat, nem tudom miért alakulhatnak ki folyton, de nagyon zavarnak.2022. márc. 19. 19:20
1/7 Noren1989 válasza:
Tartod a testsúlyod, àpolod a bőröd, fokozod a folyadékfogyasztàsod.
2/7 anonim válasza:
Genetika, nem tudsz vele semmit. Nyilván ha kenegeted, akkor valamennyivel rugalmasabb lesz a bőröd, de ha hajlamos vagy rá, akkor nincs az a csoda kence, amitől nem lesz több.
4/7 anonim válasza:
Vigyázz, hogy a súlyod állandó legyen.
Ápold testápolóval, bár nyilván ne várj ettől csodát
5/7 anonim válasza:
Pls ne legyen bajotok a kommentemmel!!!!
Nekem is volt!
Nekem anyukám ajánlot rá egy jó krémet! A Rossmann-ban kapható a baba-mama részlegen biztos megtalálod! Eredetileg kismamáknak a pocakjukra van a csíkosodás ellen.
Nekem bevált!
6/7 anonim válasza:
Kézrátétellel gyógyítom!
3 alkalmas kezelés után ha elégedetlen lennél, pénzvisszafizetési garanciát vállalok!
7/7 anonim válasza:
Szia. Nekem a Bio-Oil nevű készítmény segített nem csak ezen, de kiskori fejsérülésem hegén is, pedig 15 év után kezdtem kezelni. Elmulasztotta a striákat és a térdemen lévő szintén 10 év körüli heget is halványította. Kb 1 évig használtam minden este fürdés után. Remélem neked is segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!