Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Striák ellen mit tudok tenni?

Striák ellen mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
A mellemen vannak màr 13 éves korom ota, az oldalamon is kb azóta, és most észrevettem hogy nagyon picit a combomon is. Nem változott a testem vagy nőttem sokat, nem tudom miért alakulhatnak ki folyton, de nagyon zavarnak.

2022. márc. 19. 19:20
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
80%
Tartod a testsúlyod, àpolod a bőröd, fokozod a folyadékfogyasztàsod.
2022. márc. 19. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Genetika, nem tudsz vele semmit. Nyilván ha kenegeted, akkor valamennyivel rugalmasabb lesz a bőröd, de ha hajlamos vagy rá, akkor nincs az a csoda kence, amitől nem lesz több.
2022. márc. 19. 23:51
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Semmit
2022. márc. 20. 00:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Vigyázz, hogy a súlyod állandó legyen.

Ápold testápolóval, bár nyilván ne várj ettől csodát

2022. márc. 20. 16:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Pls ne legyen bajotok a kommentemmel!!!!

Nekem is volt!

Nekem anyukám ajánlot rá egy jó krémet! A Rossmann-ban kapható a baba-mama részlegen biztos megtalálod! Eredetileg kismamáknak a pocakjukra van a csíkosodás ellen.

Nekem bevált!

2022. márc. 20. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Kézrátétellel gyógyítom!

3 alkalmas kezelés után ha elégedetlen lennél, pénzvisszafizetési garanciát vállalok!

2022. márc. 22. 15:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem a Bio-Oil nevű készítmény segített nem csak ezen, de kiskori fejsérülésem hegén is, pedig 15 év után kezdtem kezelni. Elmulasztotta a striákat és a térdemen lévő szintén 10 év körüli heget is halványította. Kb 1 évig használtam minden este fürdés után. Remélem neked is segít
2022. ápr. 19. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!