Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki segitsen! Mit lehet...

Valaki segitsen! Mit lehet tenni a striak ellen? Milyen szakemberhez/orvoshoz forduljak?

Figyelt kérdés
ellegge sok stria alakult ki az egesz mellemen:( engem nagyon zavar, ès szerintem a fiukat is fogja.. hirtelen hiztam, nöiesedtem.:/ segitsetek lecciives!*-*
2012. jan. 22. 15:17
 1/2 anonim ***** válasza:

semmit nem tehetsz, idővel kifehéredik és kész. Szerintem nincs olyan ember, főleg nő, akinek ne lenne. A combomon van egy csomó, de még soha senki nem szólta meg, pedig nem takargatom igazából. A címplaplányokról meg leretusálják, azért nincs nekik. :D

Inkább csak megelőzni lehet a továbbiakat kismértékben, rendszeresem ápold a bőröd, a hieg-meleg váltózuhany elvileg erősíti a szöveteket és kevésbé lesz csíkos, de szerintem aki hajlamos rá, az hajlamos rá.

Reklámoznak most valami hegeltüntetőt a tévében, esetleg próbáld ki, de őszintén szólva én szkeptikus vagyok a kérdésben. :D Viszont ha bejönne szólj, akkor én is adok neki egy esélyt. :D

2012. jan. 22. 16:28
 2/2 A kérdező kommentje:
nagyon szèpen koszonom, mindenkeppen kiprobalom es szolok ha bejon.:DD
2012. jan. 22. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!