Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Feneken lévő striák ellen mit...

Feneken lévő striák ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Sajnos kiskoromban hirtelen nagyot nőttem így az egész fenekem fehér striák vannak.

Mindig vékony testalkattal rendelkeztem. Tudom hogy sosem fog elmúlni, de milyen módszerrel lehet jobban halványítani?:(

20/L

2021. júl. 27. 20:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Bio oilt próbáld ki. Minden nap kend, este inkább. Reggel pedig körömvirág krémmel, figyelj rá hogy lehetőleg tiszta körömviragbol legyen.

Nem biztos hogy el fog tűnni, de lehet fog segíteni. Nekem a hasamon lévőkkel kisebb csodát művelt.

És emiatt ne legyél magad alatt, mindenkinek van striája, a férfiakat pedig általában nem érdekli 🙂

2021. júl. 27. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!