Lányok van aki tèlen nem borotválja oda lent? Nagyon gáz ez?
Figyelt kérdés
2022. márc. 12. 18:47
1/7 anonim válasza:
Van, aki sosem borotválja. Nem kötelező.
2/7 anonim válasza:
Van, aki sosem borotválja. Mi ebben a gáz? Ez mindenkinek a saját döntése, mindenki mást preferál, nem muszáj borotválni. Meg aztán ezt csak te, meg max. a párod látja jó esetben.
3/7 anonim válasza:
Magánügy. Ebbe legfeljebb a párodnak van beleszólása, de neki is csak annyi, hogy elmondja mi jön be neki, aztán te meg eldöntöd megteszed-e.
5/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Nem is értem, egyesek miért gondolják, hogy kötelező borotválni.
6/7 anonim válasza:
Én a lábam egyáltalán nem borotválom télen. Semmi fűtés a tornateremben, mindenki nadrágban van. Az intimet viszont hetente megcsinálom, mert nekem jobb ha csupasz.
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem gáz,én sem borotválom,nyáron sem mindig,sőt ilyenkor már a lábam is hagyom szőrösen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!