Elkezdtem járni kondiba és azt látom, hogy minden srácnak borotvált a hónalja és majdnem mindenki lent is kopasz. Ti miért borotváljátok vagy miért nem?
26 éves vagyok és meglepett, hogy ennyire a szőrtelenség az alap. Oké, hogy a natúr fanszőr vagy hónaljszőr elég ritka, de hogy trimmeltek se legyenek...
Ti borotváljátok a hónaljatokat/farkatokat?
Én csak azért borotválom lent, hogy hosszabbnak tűnjön. :D
Amúgy te elég jó megfigyelő lehetsz, mert 3 éve járok terembe, de sose nézem mások hónalját, meg amikor öltözök vagy tusolok, akkor se megyek át a másik zuhanyzóba, hogy "bástya muta má, neked szőrős"? Nyilván van amikor akaratlanul is észreveszem, de hogy mekkora az arány nem tudom.
Első sorban saját magam miatt borotválom, meg hát a csajok se szeretik ha szőrös. Hozzáteszem, a mellemet is szoktam, de a lábamat meg a kezemet nem, mert az már szerintem is homáros. :D
Mielőtt elkezdtem volna konditerembe járni, már akkor borotváltam magam mindenhol.
Ez nálam alap.
Nem szeretem ha a mellkason is szőrös, így azt is leborotválom.
Az öltözőben és a zuhanyzóban akaratlanul is néha látom,hogy minden srác borotválja magát.
Szerintem egy férfi , legyen az 20 vagy akár 70 éves, ápolja a testét, mert nem néz ki jól egy szőrös test sem a konditeremben, sem a strandon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!