Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megéri a konditerembe járni...

Megéri a konditerembe járni ennyi pénzért?

Figyelt kérdés
Szeretnék konditerembe járni, ez előtt még soha nem jártam, nincs tapasztalatom az árakkal kapcsolatban. Kicsit soknak találom a havi díjat. 28000 forint a tagdíj, amiért cserébe kapok korlátlan edzésszámot, valamint fehérje turmixot az edzések végén. A teremben nem a hagyományos értelemben vett gépek vannak, hanem kapok egy kártyát, bedugom a gépbe és elvégzem az edzést amit kiír nekem. Figyeli a mozdulatokat és kiírja, hogy min változtassak.

2022. jan. 24. 10:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!28 ezer valóban k*rva sok. És felesleges ennyire "speciális" gépeken edzeni..Bár kérdés hogy mi a célod. Viszont a legtöbb terembe max 15 ezer a havi bérlet.Bár én még ennyiért sem láttam.
2022. jan. 24. 10:47
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

ha ez a milonme-s baromság akkor gyorsan felejtsd el

egyszer voltam próbaedzésen, az emberek rosszul használják a gépeket, tartás, levegővétel minden rossz

az meg hogy az ember huzamosabb ideig rosszul használja elég veszélyes

arról nem si ebszélve ha huzamosabb ideig csak egyetlen formájú edzést végzel az se túl jó. mindig csak ugyanaz a külső combizom, az alsó hátizom és a haránt hasizom. szóval örökre kimarad a belső combizom, a középső sé szélső hátizom, az alsó és a harátn hasizom (csak egy példa)

szóval menj terembe max 12-15ért egy hónapra, fizess ki 4 alkalmat egy sezmélyi edzőnek és utána tudsz magadtól. két hónap alatt ott tartasz mint az okosgépekkel való bohóckodás és utána csak olcsóbb és jobb is lesz

2022. jan. 24. 11:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezért biztos nem fizetnék ki 28 ezret. Nálunk a Cutlerben 11 ezer a havi korlátlan bérlet, sőt napi 2x is mehetsz. Mondjuk én éveset szoktam venni, az 89 ezer, ha így nézed havi 7500-ből kijön. Ha teljesen kezdő vagy, az elején érdemes egy személyi edzőt felkeresned, csak kérdezz utána, hogy ki az, aki tényleg normális és végig veled foglalkozik, megmutatja a gépek helyes használatát, stb. A fehérjét meg ha kiszámolod jóval olcsóbb, ha magadnak megrendeled.
2022. jan. 24. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Még a Life1 sem kerül annyiba, pedig az egy elég drága hely... Szerintem erősen túlárazott, amit találtál.
2022. jan. 24. 12:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Ez az a kondi [link]

Albérlet fizetése mellet nem szeretnék még erre is ennyit kiadni. Akkor inkább veszek egy súlyzókészletet, meg eljárok futni a parkba.

2022. jan. 25. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:
2 sarokkal arrébb ott a predator gym, 9900 per hó. Van élet a 28 ezer és az otthoni edzés között
2022. jan. 25. 12:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezt meg fogom nézni :)
2022. jan. 25. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!