Elkezdtem járni kondiba és azt látom, hogy minden srácnak borotvált a hónalja és majdnem mindenki lent is kopasz. Ti miért borotváljátok vagy miért nem?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok és meglepett, hogy ennyire a szőrtelenség az alap. Oké, hogy a natúr fanszőr vagy hónaljszőr elég ritka, de hogy trimmeltek se legyenek...
Ti borotváljátok a hónaljatokat/farkatokat?
2022. jan. 24. 18:09
11/13 A kérdező kommentje:
Dehogy szoktam bámulni, hogy kinek milyen meg mekkora a pöcse. Egyszerűen csak feltűnt, hogy kb egyedül vagyok, akinek natúr (néha visszanyírom). A zacsi csupasz, mert szeretem, ha a barátnőm a zacskóm is cumizza.
Nekem jól áll a fanszőr és nem értem mi másért kopaszra borotválni, hacsak a csajod nem kéri. Én nem találkoztam lánnyal, akit nem dughattam meg azért, mert nekem szőrös. Szóval ezért gondolom, hogy ez a fiúk részéről inkább divat
2022. febr. 1. 20:39
12/13 anonim válasza:
Azért egy kondiöltöző tapasztalata nem ad pontos információt. Lehet, hogy épp azok is, akik csupaszra borotválják. akkor mennek edzeni, amikor te. Ezen felül még mindig azt mondom, hogy úgy hordd, ahogy neked vagy a barátnődnek tetszik.
13/13 anonim válasza:
27 vagyok
Zacsit borotválom
Hónaljat fanszőrt letolom 0-sal mert úgy nem zavar es higiénikusabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!