Lányok, titeket zavar ha egy fiú borotválja a lábát?
Figyelt kérdés
Én most borotváltam le mert esőerdő volt de most nagyon úgy érzem magam mintha megbántam volna;(2022. jan. 23. 16:44
A kérdező szavazást indított:
Nem, nem zavar!
Nagyon undorító
Nem érdekel
Picit zavar
Mindenképpen borotválja le
36 szavazat
1/10 grafno válasza:
Szomszéd mindent leszed magáról kivéve a haját. Van akinek bejövő.
2/10 anonim válasza:
Nem zavar,fa egyébként férfias. Én sem rajongok a szőrért,úgyhogy csak nyugodtan. L.
3/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Nekem ez mindegy. Csak a haja legyen jó, az sokkal fontosabb.
4/10 anonim válasza:
Bocsanat, de szamomra taszito:( Ferfiatlan
De valakinek biztos bejon.. meg a lenyeg, hogy te erezd jol magad a borodben
26N
6/10 anonim válasza:
Gyanta vagy hagyja úgy
A legrosszabb amikor kezd visszanőni és szúr
7/10 anonim válasza:
Sima "zavar" lehetőség is lehetett volna, így nem szavaztam, mert azért undorítónak mégsem találom.
8/10 A kérdező kommentje:
Ott van a picit zavar kedves 7ik :) de valojaban igazad van kellet votna egy olyan is!
2022. jan. 24. 22:17
9/10 anonim válasza:
Igazad van, helyesbítek: Nagyon zavar, de mégsem undorodom! Szeretem, ha egy férfi láb finoman írva, természetes, nagyon bukok rá, de szerencsére nem nekem kell megfelelned! :'D Sok nő meg a csupasz csigákra bukik. :)
10/10 anonim válasza:
Nem,egyáltalán nem zavar,sőt én szeretem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!