Lányok titeket az zavar ha egy férfi nagyon ápoljá magát? Pl borotvalja a labat hónaj szőrét hasát stb vagy valakinek ez bejön?
lábát egy pasi szerintem ne borotválja...
a barátom a hónalját, farka körüli részt, fenekét és arcát borotválja
Lábát ne.
Viszont a hónaljszőr igénytelen egy férfinál is.
Meg egyéb területeken is nyugodtan le lehet szedni, csak egyesek a lustaságukat ezzel leplezik, hogy a szőrtelenítés nem férfias.
Engem nem zavar, nekem a végeredmény a fontos. Ha jópasi vagy, nem érdekel, hogy éred el.
Általában a láb szőrtelenítést túlzásnak tartom, de láttam már olyan sűrű, olyan vastag, olyan hosszú lábszőrt férfin, hogy majdnem behánytam, szóval ilyen esetben indokolt a borotva.
Meg itt a pasim, aki természetes csupasz, alig nő rajta szőr, mégis olyan férfias, h a sok szőrmókot egy nézéssel becsicskítja, szóval mint mondtam, az a fontos, hogy végeredményben jópasi legyél, hogy hogy éred el, már kevésbé.
Engem nagyon is zavarna,ha ilyen sok helyen szőrtelenítene a párom.
Ő a hónalját szokta és a nemiszervét és szerintem ez így pont tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!