Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfiak, ti borotváljátok a...

Férfiak, ti borotváljátok a feneketek?

Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 23:01
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
10 szavazat
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Illetve nőkhöz is szólna, hogy melyiket preferáljátok jobban?
2021. dec. 21. 23:03
 2/18 anonim ***** válasza:
69%
Nő vagyok, én azt szeretem ha csupasz a feneke a pasinak.
2021. dec. 21. 23:30
 3/18 anonim ***** válasza:
63%
Nőként eszembe nem jutna elvárni egy pasitól, hogy leborotválja a fenekét.
2021. dec. 22. 00:30
 4/18 anonim ***** válasza:
36%
Csupasz legyen. N
2021. dec. 22. 02:36
 5/18 anonim ***** válasza:
60%
Igen.én borotválom és pont egy ex barátnőm javaslatára,akinek szintén szőrös volt és ő is borotválta. (egyiken sem szex miatt)
2021. dec. 22. 06:27
 6/18 anonim ***** válasza:
43%

Mi van?

Már a pasik is legyenek csigák?

Nem várom el a völegényemtől, hogy borotválja a fenekét. Számomra férfias, hogy szőrös.

2021. dec. 22. 07:38
 7/18 anonim ***** válasza:
74%
Számomra igénytelen, ha szőrös. Mivel nő vagyok, és természetadta állapotban én is szőrös, ezek szerint férfias. Ha nekem is vonzónak kell lennem, neki is.
2021. dec. 22. 13:15
 8/18 anonim ***** válasza:
18%

Attól lesz igénytelen egy férfi, mert szőrős?

Wow. Ez valami új szint, 7-es. Nőtársaim nevében talán kijelenthetem, hogy az igénytelenség nem egyenlő azzal, ha egy férfi szőrős. Nekem visszataszító, ha egy férfi csupaszra borotválja magát. Párom is borotválja néha a hónalját, vagy a kis kikandikáló szőrét a póló nyakánál, mert zavarja. De ha Én azzal elé állítanék, hogy "szívem, vágd már le a szőrt a fenekedről, karjaidról, lábaidról, mert igénytelen vagy, légyszi". Akkor ki is hajítana és jogosan tenné.

2021. dec. 22. 13:47
 9/18 anonim ***** válasza:
58%

De ha ő áll eléd, hogy borotváld le a lábad, mert igénytelen a szőröd? Az igénytelenség mindkét nemnél ugyanaz.

Persze, hogy jogosan dob ki, ha elvárásaid vannak. Nőnek nem lehetnek.

2021. dec. 22. 14:00
 10/18 anonim ***** válasza:
26%

7-es, te valami fura valóságban élsz. Miért ne lehetnének egy nőnek elvárásai?

Ha mondjuk soha nem húzna tiszta polót, vagy nem mosna fogat, vagy nem fürdene, az zavarna. Az szerinted egyenlő azzal, hogy férfi létére borotválja le magát csupaszra?

Feltétezem, nincs párod.

2021. dec. 22. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!