Van valami módszer a bőr fehérítésre?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés, de előző nyáron eléggé lebarnultam s úgy voltam vele hogy télen úgyis kifehéredek de szemmel szinte észrevehetetlen amennyit változott. Félvér vagyok tehát van bennem roma vér de csekély mivel apám is Félvér anyám pedig magyar. Így alapból eléggé fehér bőrű voltam, nyáron nem leégek hanem barnulok. Jelenleg ilyen kreol bőröm van de feheriteni szeretném. Van rá valami módszer? Előre is köszi2022. márc. 6. 09:44
1/5 anonim válasza:
C vitamin szérum, hámlasztás, fényvédő minden nap.
2/5 anonim válasza:
Nekem pigmentfoltjaim voltak egy-egy jó nagy terület az arcom két oldalán, és szinte teljesen eltüntettem a Revox és a TO azelainsavas krémjével. De hogy normál bőrszínt halványít-e azt nem tudom.
3/5 Senior Séf válasza:
Michael Jackson a téma atyamestere.
4/5 anonim válasza:
lehet hülyeség, de én az 50-es naptejet használva nyáron görögországban nem barnultam kb semmit 2 hét alatt a napon. Vörös haj és fehér bőrőm van. ezt inkább a megelőzésre használhatod, bár nem tudom, hogy azt szeretnéd-e, csak úgy könnyebb világosan tartani a bőröd. Mindesetre akármilyen színed van gyönyörű vagy úgy ahogy vagy, ezt ne felejtsd és ne hagyd, hogy bárki mást mondjon!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2022. márc. 13. 07:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!