Van valamilyen tartós hajgöndörítési módszer?
Figyelt kérdés
Nyíl egyenes, fenékig érő hajam van, szoktam göndöríteni, de ez órikig eltart és a második napon már csak hullámos lesz a hajam. Dauer-re gondoltam, de utánna olvastam és nagyon károsítja a hajat. Úgy hogy ha van más módszer, nekem a dauer is megfelelne ha ismertek olyan márkát ami nem károsítja annyira a hajat. Egyébként székonyszálú hajam van, a vége száraz és kónnyen töredezik. A válaszokat előre is köszönöm!2021. dec. 24. 13:43
1/1 anonim válasza:
Ha normális a fodrász és megfelelö dauert használ, ami kiméli a hajat, akkor nem károsítja a hajad.
Én több, mint 15 éve daueroltatom a hajam, vállig ér, és nincs semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!