Segítség! Milyen módszerrel göndörítsem be a hajamat?
Az a probléma, hogy nagyon nehezen maradnak meg a hullámos és a göndör fürtök a hajamban. Pedig használok hajhabot, hajlakkot ,de egyszerűen akár 10 perc alatt is kimegy a hajamból , amit fél óra vagy akár egy egész éjszaka alatt csináltam. :\
Legtöbbször este csavarom be a hajam és reggel veszem ki a csavarókat. Általában ilyen típusú csavarót használok : [link] - ez hellyel-közzel megmarad néha, de most már ez is hamar kirepül a hajamból.
Ilyen csavaróim is vannak: [link] - Ezek egyáltalán nem tartanak tovább 10 percnél vagy fél óránál..
A hajsütővassal az a problémám, hogy időigényes még megcsinálom, mert rengeteg hajam van nagyjából a hátam közepéig ér, kicsit feljebb annál és iszonyatosan dús és vastagszálú. És hamar kidobja a hajam azt is plusz el is töredezik tőle a hajvégem . Hajvasalóval pedig egyáltalán nem sikerül megcsinálnom, pedig kívülről is melegszik..
Ilyesmi göndör hajat szeretnék: [link]
Milyen módszert ajánlotok??
Szia, az én hajammal is ez a gond. :S http://www.youtube.com/user/beautyklove
Én ennek a lánynak a videóit szoktam nézni, mert neki is nagyon hosszú a haja, dús, és hajsütővas nélkül göndörít. Nagyon sok videója van erről, és eléggé érdekesek is. :) Nézz szét hátha találsz olyan módszert ami neked is beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!