Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen módszerrel göndörítsem...

Milyen módszerrel göndörítsem be a hajam?

Figyelt kérdés
Vállig érő festett vörös hajam van. Szögegyenes. A mindennapokra szeretnék valami módszert, amivel hullámos/ göndör hajat varázsolnék magamnak. Hajgöndörítőm nincs. Dauer szóba se jöhet. Linkeket is kérnék, ha tudtok, hogy az általatok leírt módszerből milyen lesz:) Előre is köszönöm !
2010. jan. 24. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
én hajvasalóval göndörítem minden nap a hajam. és szép hullámos lesz.
2010. jan. 24. 14:22
 2/6 A kérdező kommentje:

Hajvasalóm sincs, mert szög egyenes a hajam... De azért köszi:D

Nekem is van ismerősöm akinek hajvasalóval göndörítik, de nincs pénzem venni.

2010. jan. 24. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:

1. hát ha se hajvasalód, se hajgöndörítőd, se dauer nem jöhet szóba akkor max a diffúziós/diffúzoros hajszárító jöhet szóba. De szög egyenes hajnál lehet nem fog összejönni. Ha tépett a hajad akkor nagyobb a valószínűsége. Ma már szinte mindegyik hajszárítóhoz jár ilyen nagy fej:

[link]

Rengeteg erős hajhab, vagy zselé a nedves hajra, aztán lebuksz és felfelé györkészed és fejtetődre nyomod azt a nagy tárcsás fejet. valahogy összejön majd.

2. Szintén hajhab, stb.. és befonod a hajad 6-7 tincsbe és úgy fekszel le. reggel kibontod,jó beletúrsz,helyreigazítod,hajlakk és kész. (fésűt ne!)

3. vannak ezek a szivacs hajcsavarók. 100 ft-osba vettem őket, 2 csomaggal. kb 100-150 ft /csomag.

Megint csak sok hajhab,zselé,stb.. tincseket választasz le, olyan vastagságút amilyet akarsz, erre feltekered, majd a szivacs 2 végét egymásba dugod. És jó ha este csinálod, ebben alszol, és reggel lebontod,meg hajlakkot rá. Nyugi ez szivacs, nem fogja nyomni a fejed.

Ezek jutottak most így hirtelen az eszembe, hajrá.

2010. jan. 24. 14:33
 4/6 anonim válasza:
Én szimplán be szoktam fonni este, hajmosás után vizesen és hagyom megszáradni. Reggelre jó göndör. Általában négy fonatot készítek, és nem sima hanem kötélfonással fonom be, így a csavaróval göndörített hajra hasonlít. ha nagyobb hullámokat akarsz, akkor kevesebb részre oszd a hajad. Sima fonással is lehet, úgy olyasmi lesz mint a kreppelt haj.
2010. jan. 24. 14:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket!
2010. jan. 24. 14:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Múlt héten én is megpróbáltam csavaró nélkül megoldani :) Feltekertem a tincseket az ujjamra amikor már nem volt teljesen vizes, a "hajkarikákat" megtűztem a fejemen hullámcsattal. Az alvással mondjuk így óvatosan, bár ha jól oda van tűzve, nem esik ki a csat
2010. jan. 24. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!