Hogyan göndörítsem be a hajam?
Hát középig érő, lépcsőzetesen vágott hajam van. Frufruval, bár azt mostanában a fejem tetejére csatolom, mert növesztem.
Eddig vasaltam, ezért szeretném kímélni. Hajcsavaróból milyet válasszak? Azzal kell aludni, vagy reggel mossam, csavarjam, szárítsam? Hajhab vajon kell-e?
Help! :)
Hát, erre jó sok módszer van. x) Aludhatsz hajcsavarókkal a fejeden, de szerintem az nem túl kényelmes. Én inkább azt javasolnám, hogy reggel mosd meg, csavard be, majd szárírtsd meg. Fontos, hogy csak azután szedd ki a csavarókat, miután kihűltek a tincseid, különben nem lesz tartós a frizurád.
Hajhabot még azelőtt használj, mielőtt beteszed a csavarókat. A hajcsavaró pedig attól függ, milyen hajat szeretnél, pl ha nagy loknikat, akkor értelemszerűen nagy csavarókat válassz.
És szerintem az olyan csavarókat, akinek ilyen "tépőzárszerű" a felszíne, kerüld el. Nagyon fájdalmas kiszedegetni őket, tapasztaltam. x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!