Melyik ez a hajgöndörítő módszer? Van ilyen egyáltalán?
Szóval egy csajnak láttam a haját,olyan volt,mintha vizes lenne,de közben persze száraz volt és göndör.
De nem nagy göndör fürtök,hanem kicsik,ezért tutira nem hajvasalóval,vagy csavaróval volt csinálva.
Nagyon jól nézett ki. Inkább a fonáshoz hasonlítanám,na kb. olyan pici részekben volt göndörítve,csak a fonással ugye hullámos,ez meg göndör volt.
Nem biztos hogy dauer volt!Lehet hogy csak otthon felcsavarta apró csavarókra, aztán behabozta, és kész!
A dauer másnapján is lehet egyenes hajad, csak egy jó hajvasaló kell hozzá
Nekem ilyen szokott lenni hajcsavaró után!Amúgy szög egyenes a hajam!
Hát kb majdnem mintha az én hajamat írtad volna le :D
Elég vicces hajam van.. Akartam rá venni hajtőemelő habot, mert vasaltam a hajam és a 2. nap már teljesen le volt lapulva. A leírás szerint rákentem a nedves hajamra, mentem is aludni.. Reggel meg olyan haj fogadott, mint amit leírtál.. :D Szóval nagyon nem értettem.. Hátha nálad is beválik :) Esetleg göndörítő hab, és hogyha szárítod, akkor a hajadat lentről fújva szárítsd, így is "rásegítve" a göndör tincsekre.
Ha alapból egyenes a hajad, akkor a göndörítő hab nem fogja begöndöríteni!Vékony csavarókat vegyél!
Ilyen van nekem!Ezzel igazán racka leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!