Syoss oleo intense hajfesték mennyi idő után kopik ki a hajból? Vagy van e bevált módszer fakítására?
Figyelt kérdés
Olvastam a ColourB4et, de kicsit tartok attól, hogy még jobban romcsolna a hajamat.
Illetve régebben próbáltam az aszkorbinsavat, de az a bűz elviselhetetlen volt néhány hétig, és eredménye így csak minimális volt.
A 7-10 árnyalat lett felkenve másfél hónapja, de sötétebb barnás, vöröses lett. Előtte sötétebb barna volt rajta
l.
2022. jan. 25. 18:17
1/1 anonim válasza:
Nekem évekig sötét barna syossal volt festve a hajam, jó 2-3 szőkítés volt mire narancssárgára kikopott. Vöröses árnyalat maradt benne. Ha ez segít valamit.
Az összes otthoni szőkítés sötét hajnál nem fog eredményt/nem jó eredményt hoz. Tudom, mert próbáltam én is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!