Mi a baja a hajamnak?
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy igaz nem teszek sokat a hajamra, de bármilyen waxot használok hogy beállítsam a hajam, nem tartja meg túl sokáig, ha meg kint vagyok az utcán és egy kicsit is fúj a szél, akkor az valami katasztrófa :D
És ha teszek rá még egy kicsit (szerintem még így is kevesebbet használok mint egy átlagsrác 1 használatra) akkor meg elég zsírosnak látszik a hajam...
Amúgy tudom hogy őt kellett volna megkérdezni, de egyszer a fodrászom nagyon jól beállította a hajam és az olyan szép frissen mosott hatása is megmaradt, egyáltalán nem látszott hogy bármit is tett volna a hajamra...
Szerintetek mit csinálok rosszul?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Hajzselét még nem próbáltam, de pont ezért mert azt hittem hogy az főleg zsíros/csabzott hatást kelt... Te tudsz ajánlani valami olyat ami neked bevált vagy nem lesz tőle zsíros a hajam és meg is tartja?
Amúgy még egy olyan kérdésem lenne hogy az ilyen hajformázó szerek mennyire károsak a hajnak ha egyébként mértékkel használja az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!