Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajpakolas lenne jó a...

Milyen hajpakolas lenne jó a hajamnak?

Figyelt kérdés

A hátamon nem mindegy milyen fajta sampont és hajpakolast használok. Vannak olyan termékek amik után úgy néz ki a hajam mint ha jó pár hetem nem mostam volna meg. Ez miért can így?

Tegnap jött meg egy regeneráló hajpakolás, igaz nagyon megosztó volt a vélemény róla, de ma kipróbáltam és konkrétan rosszabb állapotú lett a hajam?

Néztem erről az Olaplextről véleményeket és az is nagyon megosztó.

#haj #márka #hajpakolás #Rossz állapotú haj
2022. jan. 7. 12:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Milyen a hajad? Festett? Száraz és sprőd? Az se mindegy, hogy hogyan használod a hajpakolást és a hajbalzsamokat.

A pakolásokat és a balzsamokat csak a hajvégekre szabad tenni, mert ha az egész hajadra teszel, attól lesz zsíros hatású.

2022. febr. 2. 13:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Nincsen festve. Elég száraz és sprőd. A hajbalzsamot csak a hajvégeimre szoktam tenni a pakolás pedig az egész hátamra.
2022. febr. 3. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!