Hajmosás előtt vagy után vágjak hajat? Nő vagyok.
Figyelt kérdés
Hajmosás előtt zsíros haj vágása, vagy mosás közben vizes haj vágása, vagy mosás után már megszárított haj vágása a legjobb?2022. jan. 22. 09:55
1/8 anonim válasza:
Mosás után a nem tocsogó vizes, de törülközőnedves haj vágása.
2/8 anonim válasza:
Hajmosás után, ahogyan a fodrásznál lenni szokott. Megmosod a szokásos módon, kicsit hagyod száradni törülközőben, majd kifésülöd és vághatod is. Magadnak szeretnéd egyébként?
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, soha nem voltam még fodrásznál. 😄 Anno levágtam, de már nem emlékszem, hogy mosás előtt vagy után vágtam, már rég volt. De köszönöm a válaszokat! 🤗
2022. jan. 22. 10:21
4/8 anonim válasza:
Érdekesen hangzik. :D
Esetleg plusz tipp, hogy használj erre használatos fodrász ollót a konyhai DIY befőttes gumi flexfűrész helyett. Fodrászkellékesnél szerintem elég jó áron lehet kapni ilyet.
5/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! 🤗
2022. jan. 22. 10:25
6/8 anonim válasza:
Ha egyenes a hajad, akkor vizesen is jó, de ha göndör, akkor fel fog ugrani, szóval olyankor szárazon jobb, mert akkor látod, hogy milyen hosszú lesz a valóságban és milyen formájú.
7/8 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy mosás után kivasalom és hajvágó ollóval levágom. Így biztos nem lesz rövidebb mint szeretném. :)
8/8 anonim válasza:
én biztonsági borotvával szoktam ritkítani, és azt mindig előtte szoktam. ha a hosszából vágnék pl 10 centit, akkor valószínűleg hajmosás után csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!