A RICINUSolajat használta már úgy valaki, hogy a samponjába(a flakonba) tett belőle pár cseppet?
Figyelt kérdés
Szerintetek hatásos lehet?Illetve így kifejtheti hatását?
Ezen gondolkodom most...(persze hajmosáskor rajta hagynám jó pár percig)
2021. dec. 19. 18:14
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
Amúgy maga az olaj szerinted/tetek jó?
Szeretném kipróbálni hátha segít.
Olvastam már sok jót,de rosszat is.
2021. dec. 19. 19:05
3/5 anonim válasza:
He a samponba teszed, akkor teljesen fölösleges.
A sampon a zsirt oldja le a hajról meg a fejbörröl, ha ebbe teszel olajat, akkor azt ugyanúgy lemossa, nem kerül a hajra.
Viszont ha a sampont több percig a hajadon hagyod, akkor borzasztóan kiszárítja és törni fog
Ha ricinusolajat akarsz használni, akkor elöször kell a hajra tenni - de csak nagyon keveset -, és kis idö után mosni le.
4/5 anonim válasza:
Nem kell tőle csodát várni, de hasznos
5/5 anonim válasza:
Szia! Én hajmosás elött a vizes hajamra szoktam rátenni hagyni 5-10 percig és utána samponnal lemosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!