Bbebe kérdése:
Kedves mindenki! Egyszerűen nem tudok megbékélni a fenekemen levő striákkal, kb 16 eves korom óta hordom őket, most vagyok 20, van aki tett ellene valamit?
Figyelt kérdés
Valami jó krémet tudtok ajánlani ami bevállt nektek vagy ismerősöknek? Vagy esetleg milyen más módszer/kezelés van ennek enyhítésére vagy megszüntetésére?2018. aug. 5. 22:46
1/5 anonim válasza:
Szerintem meg túl nagy problémát csinálsz belőle. :)
F
2/5 anonim válasza:
A stria soha nem múlik el (max. elhalványul, ha eredetileg nem volt halvány. nekem mindig azok voltak). De rengeteg emberen van, nem akkora gond ez...
3/5 anonim válasza:
Ha egyszer kialakult, akkor màr nem fog soha eltünni. Nincs az a krém amitől eltűnik. Nekem is van, és elfogadtam.
4/5 anonim válasza:
Egy jó bugyi mindent eltakar
Eltűnni soha nem fognak!
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!