410km-t valaki tett már meg biciglivel? Az hogy egyáltalán neki vághatnék e ennek a nagy útnak a nélkül hogy bármi féle rendörségi ügy lenne belőle korom 19 bicigli jól felvan szerelve én meg alapból nagy biciglis vagyok :D
Vannak, akik több ezer kilométert megtesznek kerékpáron "bármiféle ügy" nélkül.
Ennek a megfelelő felkészülésen túl annyi a titka, hogy a szabályokat betartva kerekeznek, előre megtervezik az útvonalat.
Az útvonal tervezés nem elhanyagolandó, jelentéktelen tényező, vannak forgalmas, veszélyes útszakaszok, ahonnan a kerékpárosok ki vannak tiltva (kerékpárral behajtani tilos).
Azzal nem tudok mit kezdeni, hogy "nagy biciglis" valaki, az, hogy napi szinten teker az illető 30-40 kilométert, teljesen más terhelést jelent, mint egy 400kilométeres túra.
Meg lehet csinálni, de azt mi honnan tudjuk, hogy bírod-e, vagy nem?
nem lopott :'D
csak egyszerüen a nagy távtól félek hogy belekötnek ugye mint az előző kommentelő is írta hogy vannak olyan utak ahol kerékpárral hajtani tilos
"vannak olyan utak ahol kerékpárral hajtani tilos"
Na oda nem kéne bemenni és nem fog morogni a rendőr.
400 km?
Én 1 éve járogatok be melóba bicajjal napi szinten. kb 6 km.
Elfáradok. Néha kis kitérők, a napi maxom 25 km volt.
Kolléga egyik 7fő reggel azzal jött be, hogy szombaton körbetekerte a balatont. Előtte ebben az évben még nem ült biciklin....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!