Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire ciki ha férfiként...

Mennyire ciki ha férfiként babakozmetikumot szeretnék használni?

Figyelt kérdés

Esetleg van bármi ellenjavaslat?

Igazából sosem használtam semmiféle kenőcsöt,krémet.Tusfürdő,sampon.Csak ezt a kettőt.De most érzem az arcomon hogy megviseli a tél,és elkelne a bőrömnek valami.Nézegettem felnőtteknek,férfiaknak való hidratálót...hasonló összetétele van a baba hidratálóknak is.

Régebben volt egy sebem,ami nem akart eltűnni...elmentem orvoshoz,írt fel egy kimondottan arra való kenőcsöt.De nem segített,próbáltam másfélét,többfélét az sem.Aztán az egyik ismerősöm ajánlotta hogy próbáljam meg babáknak való kenőcsöt,mert ő simán használja azt is és nagyon jó,mármint nem a gyerekén,hanem saját magán.Kipróbáltam,másfél hét után teljesen rendbe jött a seb.Begyógyult.

Ha vannak is különbségek a babáknak csak jó termékeket csinálnak...nem? :) Vagy hülye megközelítés? :)

2022. jan. 19. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel? Ki és hol látná?
2022. jan. 19. 18:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, tényleg jók.
2022. jan. 19. 18:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Cikinek nem ciki egyáltalán.

Általában az érzékeny bőrűek használják a babáknak gyártott cuccokat. Nekem pl hajlamom van ekcémára, bár már évek óta nem jött elő. Engem olyankor nem érdekelt, ciki-e, babatusfürdővel zuhanyoztam meg babatestápolót használtam, mert ezekben semmi nem volt, ami irritálta volna a bőrömet, és tényleg segített is.

Amúgy meg sajnos az UV szétroncsolja a bőrt, szóval szerintem manapság azért nem arckrémet használni, mert az nem férfias, fura hozzáállás. A szétszottyadt papírzacskó fej sem biztos, hogy férfias lesz, meg a bőrrák sem. Mondjuk hozzáteszem, hogy nem is az illatosított virágoskiscicás krémeket veszem meg, hanem a sima illatmenteseket.

2022. jan. 19. 19:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki, ezeknek nincs különösebb illtata. Szerintem az a legjobb, ha egy férfin nem érzem ötféle kozmetikum szagát.

Amúgy meg az is igaz, hogy nem fogja tudni senki. Csak azt látják, hogy ápolt vagy, mást nem.

2022. jan. 19. 19:09
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Megerősítettek a döntésben :)

2022. jan. 19. 19:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a kezemre használok olyan kenőcsöt. Kamionokat szerelek. Kesztyűben, de azért néha elkerülhetetlen, hogy ne legyen zsíros, olajos lesz a kezem. A kezemen egyáltalán nem látni mi a foglalkozásom. A kollégákén viszont igen.
2022. jan. 19. 19:26
 7/10 A kérdező kommentje:

De jó! Köszi hogy megosztottad!

2022. jan. 19. 19:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

én is használok babatusfürdőt, nekem is ekcéma miatt

nem attól vagy férfi, hogy kínzod a bőröd vegyszerekkel

2022. jan. 19. 21:38
 9/10 Metionin ***** válasza:
100%
Semennyire. Sok érzékeny, száraz bőrű ember használ babacuccot.
2022. jan. 19. 21:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki. Sőt, ha esetleg érzékenyebb a bőröd annak még jót is tesz, mert legalább nincs tele mindenféle adalékkal meg parfümmel
2022. jan. 20. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!