Mit tehetek, hogy ne ugorjon fel a hajam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tervezek a héten egy elég nagy hajvágást, kicsit tartok is, hogy rossz lesz, mert fel ugorhat. Most, hogy hosszú súlyánál fogva kinyúlik, de ha rövidebb lesz valószínűleg felugrik. Ez ellen a vasaláson kívül mit lehet tenni? Valamint lehetséges, hogy 2 év alatt változott annyit a hajam, hogy most ha rövidebb lesz ne ugorjon fel? Régebben 2 éve, rövid volt és nagyon rosszul állt, mert felugrott össze - vissza göndörödött. Lezárult a kamaszodasom, lehet, hogy most nem ugrana fel? Valamint még egy kérdés. Ha lezárult a kamaszkorom lassabban nő a hajam? Míg kamaszoodtam, nagyon gyorsan visszanőtt az a sok haj, amit levágtam 2 éve. De mióta hosszú, már nem nőtt sokat. Azért mert már nem vagyok a kamaszkorban? Vagy a hosszabb haj már lassabban nő? Előre is köszönöm a válaszokat!2021. okt. 24. 22:29
1/9 anonim válasza:
Nem fog felugrani. És amúgy nincs annyi súlya a hajnak hogy ha most lehúzza akkor röviden nem húzná le.
Nyugodtan csináld mert nem fog felugrani
2/9 A kérdező kommentje:
De mondtam már, hogy amikor rövidebb volt begöndörödött.
2021. okt. 24. 23:33
3/9 anonim válasza:
ha röviden eddig is csinálta, ezután is fogja
nekem régen nem ugrott fel, most pedig ngyon durván, de ez ha nem szögegyenes a hajad elkerülhetetlen
4/9 anonim válasza:
Hát a haj nem nyúlik ki
Menj el fodrászhoz, mint barmolod otthon?
5/9 A kérdező kommentje:
Tévedésben élsz.
2021. okt. 25. 00:30
6/9 anonim válasza:
Göndör haja van a kérdezőnek, égnek áll, ha rövid, ha hosszú, akkor pedig rugószerűen kinyúlik a súlya alatt.
Ha nem változott a hajad textúrája (pl. szülés után meg tud változni), tehát ugyanolyan göndör, akkor most is fel fog ugrani. Hajszárítóval meg körkefével próbálhatod beszárítani, ha zavar, de nem akarod kivasalni.
7/9 anonim válasza:
Vagy lehet csinálni keratinos hajkezelést, az enyhíthet a helyzeten, vagy ha jól van megcsinálva akkor meg is szüntetheti egy időre ezt a problémát.
8/9 anonim válasza:
Vágasd le olyan rövidre, tüsire, ami már nem tud begöndörödni.
9/9 anonim válasza:
Minden hajmosásnál kiszárítod körkefével a hajad; vagy ahogy a hetes is tanácsolta, keratinos hajkiegyenesítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!