Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek egy balayage...

Szerintetek egy balayage festéshez sok ez az összeg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátnőmet befűzték egy ilyen hajmodelles dologba, tudjátok ilyen "ingyen fodrászos" történet, mikor tanulók, vagy kezdő fodrászok keresnek erre embert.

Utánanéztem az áraknak kíváncsiságból, amennyire én láttam, egy balayage átlagosan városon 10-20k között mozog. Persze mesterfodrásznál borsosabb.

Na most aki neki csinálná azt mondta, hogy anyagár 50%-ban dolgozik és "ránézésre" erre elkérne egy 20-25k.-t.. o.O Az nem sok szerintetek egy kicsit? Oké, hogy hosszú haja van (hátközépig ér) de elv. a szolgáltatás maga ingyen van.

Persze mikor rákérdeztünk, azt mondták, hogy azért mert nagyon professzionális természetes összetevőjű a festék, amiben ilyen-olyan olajok is vannak.

Fodrászokat kérdeznék innét, hogy szerintük így reális ez az összeg?

#haj #hajfestés #balayage #balayage festés
2021. okt. 7. 15:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
30 ezer ft-ba került az enyém egy barátnőmnek 34 ezerbe. Reális az összeg.
2021. okt. 7. 15:18
 2/16 anonim ***** válasza:
82%

Az enyém Budapesten hatkozepig erő hajon vagassal együtt volt 30 ezer. Schwarzkopffal dolgozott a fodrász(blondme és igora).

Úgyhogy ez tényleg realis ár.

2021. okt. 7. 15:23
 3/16 A kérdező kommentje:

Wow az igen!

És hadd kérdezzem már meg, hogy nem bántad/bántátok meg? Hajatokat nem viselte meg nagyon a szőkítés? Nyilván az eljárástól is függ, alapszíntől stb..

2021. okt. 7. 15:24
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem bántam meg, hónapokig nem kell újra festeni a hajam. Egyáltalán nem roncsolta a hajam, szép egészséges, de nyilván megfelelően ápolom.
2021. okt. 7. 15:26
 5/16 anonim ***** válasza:
75%

Húgom hátaközepéig érő haját 29.000ft-ért csinálták szóval reális:)

Ő nagyon szereti,szép is neki!

2021. okt. 7. 15:30
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

2-es vagyok: én se bantam meg és nagyon szeretem. Ugy néz ki, hogy egy evben egyszer elég frissíteni és 3,de inkább 6 havonta színezni.

Az én hajam se roncsolt. Azért van töredezés, de az egyébként is lenne.

2021. okt. 7. 15:34
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen arról olvastam és az nagyon pozitív, hogy ilyen ritkán kell vele menni, ráér akár fél évente. Barátnőm most is állandóan a haját ápolgatja ,olajakat használ stb, kész rituáléja van :D de azért mondta, hogy kicsit félti a haját.. De eddig csak pozitív dolgokat hallottam erről, ezért is döntött ő is úgy, hogy ezt lehet kipróbálná.
2021. okt. 7. 15:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém 45 ezerbe került, szerintem teljesen reális a fent említett összeg.
2021. okt. 7. 16:37
 9/16 anonim ***** válasza:
53%
Oké... Nekem hónaljig érő hajam volt, ismerős fodrász 10e ft-ért csinálta, nem teljes balayage, de ez iszonytató milyen árak vannak :D
2021. okt. 7. 16:57
 10/16 anonim ***** válasza:
Hátközépig érő hajam, 31 ezer forint volt, szerintem reális.
2021. okt. 7. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!