Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Közölnétek lányok a párotokkal...

Közölnétek lányok a párotokkal, ha hormon problémátok lenne, és különböző helyeken szőrötök nőne, vagy inkább nem?

Figyelt kérdés
2021. szept. 27. 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát így is különböző helyeken nő a szőr. 🤷🏻‍♀️ Én magammal közölném első sorban, hogy ember vagyok, emberi tulajdonságokkal, ahogy a párom is. Embernek lenni pedig szőrrel jár. Nekem a derekamon van, nagyon utálom, de nem fogok ott baromkodni a borotvával, evvan, elfogadtam. Fogadja el a másik is, ha meg nem, akkor szeretkezzen guminővel, azon nincs bunda.

Én nem azt közölném a párommal, hogy a combom hátsórészén meg a pocakomon is előjön a szőr, hanem azt, hogy mivel hormonproblémáim vannak, így megesik, hogy néha megszédülök, rendszertelen a menzeszem, pms gyötör néha, de ne ijedjen meg, ez ezzel jár, a dokimmal már összefogtunk ellene. Ha tehetetlennek érzi ilyenkor magát, nyugodtan kérdezzen.

2021. szept. 27. 15:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Sosem titkoltam,hogy szőrösebb vagyok. Kifejezetten így nem közöltem,de ez látható,érzékelhető.Ha szóba kerül nem csinálok belőle titkot.
2021. szept. 27. 16:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én a párommal mindig őszintén beszélek az egészségemről így ezt sem titkolnám el.
2021. okt. 6. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!