Mi történt velem? Mit tudnék tenni ez ellen?
Sajnos kemoterápia miatt elvesztettem minden szőrzetem és amióta visszanőtt, soha életemben ennyire szőrös nem voltam! Betegség előtt az arcom se volt szőrös, a lábamat se kellett kétnaponta borotválni. Most már szőrös a hátam, a nyakam, a fenekem, az intim területem is szörnyen, a combom, a combom hátulján még hosszabb, sötét szálak is vannak amik a sírba raknak már annyira idegesítenek. Mit tegyek? Annyira elegem van már, hogy nem is tudom magam nőnek érezni, pedig jó csajnak számítottam a betegség előtt...
Lehet ez hormonális probléma? Ha igen, és mondjuk kapok rá gyógyszert akkor ezek a tünetek is megszűnnek?
Ipl működhet szerintem is, minél világosabb a bőr és sötétebb a szőr, annál jobban hat. Vagy lézer szalonban.
De az biztos, hogy a kezelőorvosoddal érdemes lenne beszélned, ő tudja megmondani, mi a következő lépés, illetve mellékhatásként jelentheti a szőrösödést, plusz beszéld meg vele, nincs-e tényleg kizáró oka az ipl-nek. Nem tudjuk milyen kezelést kaptál és a többség gondolom nem onkológus az oldalon. Persze más, ha most végeztél, vagy 10 éve.
Lehet hormonális gond is persze, de erre nem itt fogsz biztos választ kapni. Egy endokrinológiai vizsgálat nem árthat.
Egyébként meg nem ettől leszel kevésbé nő. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!