Női társak! Hogy borotváljátok a lábatokat hogy nem marad rajta szőr?
Figyelt kérdés
Bent leborotválom a lakásban, minden szépnek lászik, sehol semmi, majd kimegyek a tűző napra és vissza kell szaladjak mert össze-vissza rajtamaradnak a szőrszálak, ami kint meglehetősen feltűnő.
Mindig ez van, el nem tudom képzelni más hogy csinálja?
2021. aug. 14. 12:13
1/9 anonim válasza:
Szőrtelenítő krém szépen leszedi
2/9 anonim válasza:
nem tudom, én fürdés után borotválom, bokától térd felé, több csíkban, térdemnél különösen odafigyelve. Nem szokott rajta látható szőrszál maradni, mondjuk nekem szerencsére nem is olyan erős.
3/9 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem csak jobban körültekintőbbnek kéne lenned. Ne szűrt fénynél csináld, hanem természetes megvilágításban és szép lassan. Miután végeztél pedig nézd át a lábad és az esetleg kimaradt szőrszálakat szedd le külön.
4/9 anonim válasza:
Én az udvaron borotválom pont emiatt. Nézzetek hülyének, de kiülök a ház elé a padra és ott jól látom mi a helyzet.
5/9 anonim válasza:
Menj át rajta többször. És nefelj, rajtad kívül senki nem nézni, hogy hol maradt egy két szőr, de tényleg, senki. Szóval nyugi. 😊
6/9 anonim válasza:
Menj át többször rajta, borotválkozás előtt tusfürdővel bekenheted a lábad, hogy jobban menjen a penge.
Mondjuk ha marad is, ne foglalkozz nagyon vele, úgyse fogja mindenki azt nézni, vagy szóvá tenni.
8/9 anonim válasza:
Velem is sokszor előfordult ez. Elkezdtem használni borotvahabot azon jobban látom hol borotvaltam már es hol nem. Egy részen 2-3x is végighúzom lentről felfelé 5 pengés borotvával. Azóta nagyon szép mindig.😊
9/9 anonim válasza:
Brutális lábszőrzetem van,szinte virít,mégis gyakran maradnak szőrszálak,különösen a combom hátsó részén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!