Fiúk, ti borotváljátok a lábatokat?
Én borotválom, illetve gyantázom, hangulattól függően évek óta télen-nyáron. Nekem sokkal kényelmesebb, komfortosabb szőrtelen lábakkal, pedig nincs nagyon nagy bundám eredetileg sem.
Másoknak ez nem undorító, észre sem veszik általában az utcán lévő járókelők. A haverok és a haver csajok nyilván tudják, és észre is vették, sőt beszélgettünk is róla többször, és eddig mindenkinek pozitív a véleménye róla. :) Főleg a csajoknak, ők fejezték ki jobban a véleményüket, nekik bejön általában. A haverokat marhára nem érdekelte, pedig vannak még rajtam kívül többen is a haveri körömben, akik szintén borotválják. :)
Hogy hány éves kortól érdemes borotválni, az nem korfüggő, hanem inkább attól függ, hogy hogy tetszik jobban neked, vagy barátnődnek. Ha nem tetszik szőrösen, akkor akárhány évesen leborotválhatod. Ha nem jön be, akkor úgyis visszanő. Bár ha kipróbálod szőrtelenül, akkor valószínűleg úgyis megtetszik, és nem akarod majd visszanöveszteni. :) Én így voltam vele, ég és föld a különbség, sokkal jobb csupasz lábakkal. :)
Nekem anyukám teljesen kiakadna, de nagyon zavar. :-( Szóval én a közeljövőben biztos, hogy el fogom kezdeni.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!